شرکت غله منطقه 7بفروش رفت/کامران پی به وزارت تجارت برمیگردد؟
کاشف اسرار.طبق اطلاعات دریافتی موثق،در اواخر آذر ماه امسال شرکت خدمات بازرگانی منطقه هفت کشور از سوی سازمان خصوصی سازی به فروش رفته است.
به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،این شرکت در گذشته زیر مجموعه وزارت صنعت،معدن و تجارت بوده و با انتزاع از آن، زیر مجموعه وزارت جهاد کشاورزی شده است.
رئیس هیات مدیره منطقه هفت بر عهده علیرضا شعبان نژاد و مدیرعامل این شرکت رمضان کامران پی بوده که علاوه بر مدیرکلی گیلان،نظارت بر استان های اردبیل و قزوین را بر عهده دارد.
کامران پی در کارنامه کاری موفق خویش،ریاست اداره بازرگانی آستارا و هم چنین معاونت بازرگانی سازمان اسبق بازرگانی استان گیلان را دارد.
به هر حال با توجه به این که خبر فروش شرکت منطقه هفت منتشر شده،باید منتظر ماند که آیا کامران پی به ترتیب به وزارت صنعت،معدن و تجارت باز خواهد گشت و یا دستگاه دیگری مشغول به کار میشود و یا در سمت فعلی ابقا می کنند؟
پایان پیام