استاندار گیلان در دیدار اعضای هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای : رونق صنعت چای با بستهبندی و برندسازی / استاندارد سازی محصولات غذایی گامی در حمایت از تولید داخلی است
کاشف اسرار-استاندار گیلان توجه و اهتمام به بستهبندی و برندسازی چای را موجب رونق بیش از پیش این محصول عنوان کرد و گفت: استانداردسازی محصولات غذایی ازجمله چای، از دیگر مواردیست که باید به آن توجه شود چراکه گامی در حمایت از تولید داخلی به شمار میآید.
به گزارش پایگاه خبری کاشف اسرار، اسدالله عباسی عصر امروز (سهشنبه) در دیدار اعضای هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای اظهار داشت: کشاورز باید بداند وقتی برگ سبز چای را تحویل کارخانه می دهد، در یک برنامه زمان بندی مشخص، پول خود را دریافت میکند و بر این مبنا تطبیق زمان اهمیت زیادی دارد.
وی بازدید اخیر خود از باغهای چای و برخی کارخانجات چایسازی و دستور تعیین تکلیف موضوع سرمایه در گردش فعالان صنعت چای را یاد آور شد و بیان داشت: چای، از محصولات مهم غذایی و مرتبط با سلامت آحاد جامعه است و موضوع استانداردسازی آن هم باید مورد توجه جدی باشد.
این مقام، تقویت نظارت ها در این بخش را مورد تأکید قرار داد و گفت: بایستی مقابل تولیدات غیراستاندارد گرفته شود و این اقدام، گامی اصولی برای حمایت از تولید داخل و سرمایهگذاران این حوزه است.
عباسی با تاکید بر جلوگیری از واردات بی رویه افزود: برگزاری و برپایی جشنواره و نمایشگاه چای پیش بینی شود تا مصرف چای داخلی ترویج گردد.
وی با اشاره به کیفیت بالای چای داخلی، معرفی صحیح این محصول را موجب افزایش تقاضا عنوان و اضافه کرد: به سازی و نو سازی همه حلقههای مرتبط با صنعت چای، به رشد و رونق آن کمک میکند.
نماینده عالی دولت در گیلان، رفع دغدغههای کشاورزان ازجمله باغ داران چای و فعالان این بخش را وجهه همت خود بیان و با اشاره به سفر رئیس جمهوری به گیلان، ساماندهی وضعیت چای را مورد اهتمام و توجه دولت ذکر و ابراز اطمینان کرد که در رایزنی با وزیر جهاد کشاورزی، این موضوع پیگیری می شود.
عباسی با تصریح اینکه از عرضه چای سنواتی به بازار مصرف داخلی باید جلوگیری شود، مسئله کاربرد آن در مصارف صنعتی و غیرغذایی توسط برخی کشورها را موضوعی عنوان کرد که باید بررسیهای لازم در مورد آن صورت گرفته و سپس، به صادرات آن به کشورهای غیرهمسایه اقدام بشود.
وی همچنین به صدا و سیما تأکید کرد که باغ های نمونه چای که به زراعی انجام داده اند، را به دیگر کشاورزان معرفی و در قالب برنامه های آموزشی، اهمیت انجام این مهم را تبیین کند.
تعامل و همافزایی اعضای سندیکا در جهت برقراری زنجیرههای مرتبط با رشد صنعت چای از دیگر مواردی بود که استاندار گیلان بر آن تاکید کرد.
در این جلسه هریک از اعضای هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای نیز دغدغه های خود در مورد رشد صنعت چای را بیان کردند.
