اختصاصی / پنجمین جشنواره گلدهی و گلاب گیری گیلده شفت 4 خرداد 1401 برگزار می شود
کاشف اسرار- مدیر اداره میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری شفت از تدارک دیدن برگزاری پنجمین جشنواره گلدهی و گلاب گیری گیلده شفت از ساعت پانزده روز 4 خرداد 1401 خبر داد
رسول فروغی در گفتگو با خبرنگار کاشف اسرار با اعلام این خبر اظهار کرد : این جشنواره با همکاری ادارات کل میراث میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری و جهاد کشاورزی استان گیلان و فرمانداری شهرستان شفت برگزار می کند.
به گفته وی این جشنواره با پیش بینی حضور 5 هزار نفر از مردم و با برپایی غرفه های بومی و محلی و صنایع دستی ، با اجرای برنامه لافند بازی توسط پهلوان ” جمشید حسین زاده و خانواده اش ” و برپایی کنسرت توسط یکی از هنرمندان معروف گیلکی ، تدارک دیده شده است.
با اشاره به سنت گلاب گیری در روستای گیلده می گوید: اگرچه تاریخ دقیقی از گلاب گیری سنتی در گیلده وجود ندارد، ولی به نظر می رسد به روش سنتی از اواخر دوره قاجار در گیلده گلاب گیری وجود داشته است.
«رسول فروغی» ضمن تقدیر از جهاد کشاورزی شهرستان شفت می افزاید: رفع موانع تولید از سوی جهاد کشاورزی موجب شده از سال ۸۹ تاکنون، باغ های گل محمدی نیز توسعه یابد.
