کاشف اسرار – مدیر کل صنعت ، معدن و تجارت استان گیلان ، گفت : قیمت هر کیلو مرغ پرکنده با نرخ 58 هزار و 200 تومان به مردم منطقی است.

تیمور پور حیدری ” در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار کاشف اسرار در حوزه اقتصادی درباره افزایش قیمت مرغ از 38 هزار تومان به 580 هزار ریال طی روزهای گذشته ، اظهار کرد : قیمت گذاری هر کیلو مرغ پرکنده بر اساس میزان عرضه و تقاضا صورت گرفته و تعادل عرضه و تقاضا دارد قیمت خودش را تعیین می کند.

وی متذکر شد : هم اکنون قیمت نهایی که تعیین شده به صورت پایین تر دارد به مردم عرضه می شود و نشان دهنده این است مرغ به اندازه کافی وجود دارد و مردم تقاضای خودشان را با میزان عرضه تطبیق دادند و باعث کاهش قیمت اصلی شده است.

این مسئول با تاکید بر این که روند کاهشی نرخ مرغ پرکنده ادامه خواهد داشت ، خاطر نشان کرد : قیمت اصلی هر کیلو مرغ پرکنده 58 هزار و 200 تومان می باشد ، نیاز گیلان به مرغ به صورت روزانه حدود 250 تن است.

پور حیدری ” در پایان ، تاکید داشت : مازاد بر نیاز مرغ گیلان به استانهای قزوین و تهران صادر می شود ، قیمت هر کیلو مرغ پرکنده با نرخ 58 هزار و 200 تومان به مردم منطقی است.

اشتراک این خبر در :