علیرضا حسنی:مباحث فرهنگی یک بنگاه اقتصادی نیست
کاشف اسرار-سرپرست سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری رشت،تاکید کرد:مباحث فرهنگی یک بنگاه اقتصادی نیست و نباید شعار ما درآمد بیشتر خدمت بیشتر باشد بلکه باید حمایت بیشتر از مباحث فرهنگی و ارایه خدمات بی منت به همشریان باشد.
به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،علیرضا حسنی در مراسم تکریم مدیرعامل و معارفه سرپرست سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری رشت طی سخنانی،اظهار کرد: برای داشتن یک سازمان پویا حرکت توام با عمل نیاز دارد.
وی اعتقاد دارد:”مبحث فرهنگی نقش موثر و تعیین کننده ای در ارتقایه کیفیت زندگی مردم ایفا می نماید و مباحث مختلف پیشوند فرهنگی همانند فرهنگ شهر نشینی فرهنگ آپارتمان نشینی .فرهنگ ترافیک دارند .
این مسئول ،فرهنگ کاهش ترافیک را در آرامش روح و روان شهروندان اثر گذار دانست و اذعان کرد:مردم مخاطبین ما جهت اشاعه مباحث فرهنگی هستند .
به گفته حسنی،کانون اصلی شهروندان خانواده ها که در محلات ساکن هستند،بوده و به منظور بر رسی مسایل مطروحه نیاز به یک بانک اطلاعاتی در محلات است.
وی سرای محلات را بهترین پایگاه بدین منظور برشمرد و تاکید کرد:مباحث فرهنگی یک بنگاه اقتصادی نیست.
سرپرست سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری رشت،اضافه کرد:نباید شعار ما درآمد بیشتر خدمت بیشتر باشد،بلکه شعار ما باید حمایت بیشتر از مباحث فرهنگی و ارایه خدمات بی منت به همشریان باید باشد.
حسنی در پایان،از حسن اعتماد شهردار رشت .اعضای شورای اسلامی. اعضای شورای سازمان و هیئت مدیره و هم چنین از خدمات مدیران اسبق این سازمان “محمد علی مرتضوی .مرتضی عاطفی و علی رضا قانع صومعه سرائی”،قدردانی کرد.
لازم می باشد در تکریم و معارفه تعدادی از مدیران مسئول و خبرنگاران رسانه ها،معاون و مشاور عالی شهردار و هم چنین سید رضا موسوی روزان (یک عضو شورای اسلامی شهر رشت)حضور داشتند.
گفتنی می باشد علی رضا حسنی متولد 1353 و دارنده مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد است.
پایان پیام