۱۵۰ کارخانه فرآوری و بسته بندی چای در گیلان وجود دارد / 74 واحد مجوز دارند
کاشف اسرار – جلسه اجرای طرح ساماندهی کارخانجات فرآوری و بسته بندی چای بدون مجوزهای بهداشتی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه، نمایندگان سازمان های چای کشور، معاونت اقتصادی استانداری، استاندارد، جهاد کشاورزی ، سندیکای کارخانجات چای استان، مدیر و کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد.
با توجه به قدمت بالای کارخانجات فرآوری و بسته بندی چای و لزوم تولید و عرضه محصول چای به صورت بهداشتی، در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم جهت تسهیل در روند صدور مجوزهای بهداشتی از سوی سازمان های ذیربط صورت پذیرد و به طور همزمان کارخانجات چای مشمول این طرح نیز در مدت زمان تعیین شده اصلاحات ساختاری و تاسیساتی خود را بر اساس ضوابط موجود انجام دهند.
همچنین به جهت حفظ و تامین سلامت مصرف کنندگان و اجرای ضوابط و قوانین مقرر شد ضمن انجام بازرسی مشترک توسط نمایندگان سازمان های مذکور از کارخانجات چایسازی ، تسهیلات لازم در راستای ساماندهی و صدور مجوزهای بهداشتی برای واحدهای مذکور در طی بازه زمانی سه الی پنج سال فراهم شود.
گفتنی است حدود ۱۵۰ کارخانه فرآوری و بسته بندی چای در سطح گیلان وجود دارد که در حال حاضر تنها ۷۴ واحد موفق به اخذ پروانه های بهداشتی از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان شده اند
