اختصاصی/میراث فرهنگی گیلان در انتظار تخریب کامل آثار تاریخی کیاشهر نشسته است؟
کاشف اسرار-سرپرست حراست ماهیان خاویاری گیلان از عملکرد اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری گیلان به دلیل بی توجهی به ابنیه تاریخی و آثار ملی بندر کیاشهر شهرستان آستانه اشرفیه به شدت انتقاد کرد.
رضا موافق در گفتگو با خبرنگار کاشف اسرار درباره برخی آثار تاریخی و ملی در حال نابودی شیلات بندر کیاشهر طی سنوات گذشته تاکنون،اظهار کرد:اکثر ساختمانها بر اثر رطوبت زیاد وب ی توجهی درحال تخریب است.
به گفته وی،مکانی که روزی آبروی هزاران پدران و مادران را با اشتغال فرزندانشان حفظ و دغدغه های آنان را مرتفع و بیش از 5 هزارنفر از اآن ارتزاق می کردند و خاطرات خوشی ازاین مکان دارند.
رییس ناحیه ماهیان خاویاری کیاشهر،اذعان کرد:متاسفانه امروز این مکان با ارزش وتاریخی با داشتن پتانسیل های خوب و فضاهای بکر و اکوتوریسم درمشکلات خود می پیچد ،درحال غرق شدن است،در صورتی که مردم این منطقه هویت خود را از این مکان تاریخی می دانند.
موافق،تصریح کرزد:عملکرد اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری گیلان درباره آثار تاریخی و ملی بندر کیاشهر،درحد تهدید؛که نباید تعمیر و تغییری صورت گیرد.
وی در پایان ،ادعا کرد:”اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان؛هم درانتظار تخریب کامل نشسته , چون ظاهرا شنیدند انتظار نشستن بسیار خوب است و ثواب دارد.
پایان پیام