اختصاصی/اندر حکایت ترس دوباره ساکنین بلوار دیلمان رشت….!
کاشف اسرار.طی روزهای دوشنبه و چهارشنبه(امروز)هفته جاری،بر اثر بروز صدای مهیب،ساکنین خیابان حسابی،دیلمان و بلوار انصاری به وحشت افتادند.
به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،ایجاد صدای مهیب بر اثر ترکیدگی پایه کاتود های ترانس برق نبش خیابان حسابی بوده و در روز جاری هنگام ریزش قطعات ترانس نبش این خیابان،شخص ناشنوایی در پیاده رو حضور داشته و بخت و اقبال با وی یار بوده و ریزش قطعات سبب آسیب رساندن به وی نشده است.
قطعات کاتود ریخته شده پای تیر برق
ساعت حدود شانزده امروز هم دوباره صدای مهیب به وقوع پیوست و سه اکیپ متشکل از حدود هفت نیروهای فوریتی شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان در محل حضور یافتند.
بنا به گفته این مأموران،دلیل به وجود آمدن صدای مهیب و ریختن اجزای پایه کاتود برق،ریختن دانه توسط شهروندان در کنار پایه ترانس برق ،نشستن پرندگان بر روی کابالها و بروز خسارت به پایه کاتودها شده است.
پایان پیام