کاشف اسرار – مدیر کل نو سازی، توسعه و تجهیز مدارس گیلان با بیان این که هیچ پروژه مشارکتی و خیری در لیست فروش مولد سازی قرار ندارد با اشاره به استاندارد سازی گرمایشی مدارس افزود: گیلان در این زمینه پیشرو بوده و افتخار دارد به عنوان اولین و تنها ترین استان در کشور تمامی بخاری نفتی و گازی را از مدارس استان جمع آوری نماید.

علی دقیق ” امروز پنجشنبه با حضور در برنامه دریچه، به صورت زنده با این برنامه رادیویی مرکز گیلان گفت و گو کرد و ضمن تشریح عملکرد و فعالیت های اداره کل در حوزه فضاهای آموزشی استان، افزود: در سال 1401 اداره کل نوسازی مدارس استان توانست 30 فضای آموزشی با 140 کلاس درس را با زیربنای بیش از 15500 مترمربع را احداث و تقدیم آموزش و پرورش استان نماید.

وی با اشاره به استاندارد سازی گرمایشی مدارس افزود: گیلان در این زمینه پیشرو بوده و افتخار دارد به عنوان اولین و تنها ترین استان در کشور تمامی بخاری نفتی و گازی را از مدارس استان جمع آوری نماید.

این مسئول با پرداختن به بحث مولد سازی املاک آموزش و پرورش، تصریح نمود: مولدسازی اموال و املاک آموزش و پرورش منحصرا مربوط به اموال دولتی است، قطعاً هیچ پروژه مشارکتی و خیری در لیست فروش مولدسازی قرار ندارد.

دقیق با بیان اینکه مولد سازی تکلیفی قانونی و به تصویب سران قوا رسیده است، تاکید کرد : منابع حاصل از مولد سازی هر استان و شهرستان در مسیر تکمیل پروژه های نیمه تمام با اولویت مدارس خیرین آن استان و شهرستان قرار می گیرد.

 وی در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه خیرین مدرسه ساز سرمایه‌ های ارزشمند معنوی و اجتماعی هستند، اذعان داشت: خیرین همیشه در کنار ما بوده و ما افتخار می کنیم 80 درصد پروژه های تحویلی 1401 با مشارکت ارزشمند خیرین احداث شده است.

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :