کاشف اسرار – رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز در این مراسم با بیان اینکه توانمندسازی این نهاد یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری می‌باشد، اظهار کرد: ایشان در فرمایشات خود از کمیته امداد امام درخواست کردند تا  با پی ریزی اقداماتی، توانمند سازی در راستای ایجاد درآمد باثبات را در صدر کارهای خود قرار دهد..

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کاشف اسرار ؛ سید مرتضی بختیاری ” امروز(چهار شنبه) در مراسم جشن خود کفایی پنج هزار طرح اشتغال زایی کمیته امداد امام خمینی(ره)، اولویت نخست این نهاد را توان مندسازی مددجویان در حوزه‌های مختلف برشمرد و گفت: توانمند سازی مددجویان در سه بعد اشتغال، مسکن و فرهنگ سازی برای خود اکتفایی بوده و در این خصوص اقدامات ارزشمندی انجام شده است.

وی از تصویب ایجاد ۵۰۰ هزار اشتغال برای سال ۱۴۰۱ توسط این نهاد خبر داد و افزود: با تلاش‌های انجام شده مقرر شد در سال جدید هم ۵۰۰ هزار شغل که ۵۰ درصد آن شامل مددجویان و مابقی برای سایر افراد است، ایجاد می شود.

این مسئول با تاکید بر لزوم توجه به تولید انواع محصولات کشاورزی توسط مدد جویان تصریح کرد: یک سوم تولید پیله ابریشم کشور بر عهده کمیته امداد است به طوری که ۷۰۰ تن پیله تر توسط جامعه هدف کمیته امداد تولید شد.

بختیاری  با اشاره به برنامه‌های کمیته امداد امام خمینی در راستای ایجاد اشتغال پایدار خانگی در کشور افزود: بیش از ۵۰ درصد بانوان سرپرست خانوار هستند لذا اولویت ما این است که اشتغال را به درون خانه برده‌ تا مادر بودن تحت شعاع شغل قرار نگیرد.

اشتراک این خبر در :