کاشف اسرار – رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بابیان اینکه از ابتدای سال تاکنون حدود ۲۹ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان گیلان انجام‌شده است، بیان کرد: بر این اساس شاهد رشد ۳,۴ درصدی نسبت به سال گذشته در مدت مشابه هستیم.

صالح محمدی طی سخنانی در جلسه قرارگاه امنیت غذایی کشور به ریاست قائم مقام وزیر در امور تجارت و تنظیم بازار و در گیلان به ریاست رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان و با حضور معاون بهبود تولیدات دامی ، مدیر کل پشتیبانی امور دام استان ، مدیر تنظیم بازار و بازرسی بازار برگزار گردید. بابیان اینکه ۹۳۰ مرغ داری در حال حاضر در استان گیلان مشغول فعالیت هستند، گفت: استان گیلان رتبه سوم تولید گوشت مرغ را در کشور دارد.

وی بابیان اینکه روزانه ۵۳۰ تن مرغ گرم در گیلان تولید می‌شود ،افزود: به‌طور میانگین روزانه ۲۶۵ تن مرغ گرم به خارج استان توزیع‌ شده است و مابقی آن در بخش کارخانه‌ها فرآوری و داخل استان توزیع گردید.

این مسئول در خصوص میزان تولید گوشت مرغ از ابتدای سال تا امروز گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۵ هزار تن گوشت مرغ در سراسر استان تولید شده است.

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :