کاشف اسرار – نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان و امام جمعه شهرستان رشت مهمترین هدف از برگزاری همایش هشتمین همایش چادرهای آسمانی را اعلام انزجار از عده‌ معدودی از زنان نادانی عنوان کرد که با برهنگی و بی‌حجابی، قصد شاد کردن دل دشمنان را دارند و


به گزارش کاشف اسرار ، حجت الاسلام و المسلمین رسول فلاحتی” در هشتمین همایش چادرهای آسمانی که با حضور اندیشمندان و مسئولان دستگاه های اجرایی و فعلان حوزه عفاف و حجاب در سالن اجتماعات شهدای فراجا برگزار شد اظهار داشت: حمایت از زنان باتقوا، حمایت الهی است و مردم ولایت‌مدار گیلان با تقدیم بیش از 8 هزار شهید به دامان میهن اسلامی، ثابت کرده‌اند که به هیچ‌وجه اجازه نمی‌دهند خون این عزیزان پایمال شود.
وی با تاکید بر فعالیت زنان گیلانی همانند مردان در تمامی عرصه‌ها، گفت: زنان زحمت‌کش و عفیف این استان، امروز در این همایش به همگان اعلام کردند که هرگز از مسیری که در پیش گرفته‌اند عقب‌نشینی نمی‌کنند و علیرغم تبلیغات همه‌جانبه دشمن برای پررنگ کردن بی‌حجابی به وسیله عده‌ای از عناصر خودفروخته، ذره‌ای از ارزش‌ها و باورهای خود فاصله نمی‌گیرند.
نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه تمامی پادشاهان ایرانی در طول تاریخ ظالم و ستمگر بودند و عده‌ای از زنان نیز قبل از انقلاب اسلامی در حمایت از اقدامات شاه ملعون، اقدام به کشف حجاب می‌کردند یاد آور شد: مهمترین پیام بانوان عفیفه به رهبر عزیزمان، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) این است که امروزه زنان محجبه، همانند روزهای نخست انقلاب دوشادوش مردان در میدان و جبهه مقاومت حضور دارند.
فلاحتی با تاکید بر افزایش تعداد زنان محجبه افزود: مردم استان ولایت‌مدار گیلان با تقدیم بیش از 8 هزار شهید به دامان میهن اسلامی، ثابت کرده‌اند که به هیچ‌وجه اجازه نخواهند داد خون این عزیزان پایمال شود.
وی در پایان حمایت از زنان باتقوا را حمایتی الهی دانست و خاطرنشان کرد: امروز، حضور زنان محجبه در جامعه، حاوی پیام مهمی به تمامی جهانیان و سلطه‌جویان است. آنها با حضور خود در تمامی عرصه ها یکصدا می‌گویند کسانی که چشم دیدن پیروان حضرت زهرا (س) را نداشته و در وهم و خیال باطل سیر می‌کنند، در مقابل اراده آنان ناتوان هستند.

اشتراک این خبر در :