نادر حسینی : برای تقویت سرانه کتاب خوانی در شهر رشت باید از ظرفیت مساجد در سطح محلات استفاده شود
نائب رئیس کمیسیون توسعه پایدار شورای اسلامی شهر رشت با اشاره به اینکه رشت زمانی شهر اولین ها بوده است تصریح کرد: جای تاسف است که کتابخانه ملی رشت اولین کتابخانه ملی ایران بوده و اکنون چنین وضعیتی در زمینه کتابخانه ها داریم و از ظرفیت ها استفاده نمی شود.
ه گزارش روابط عمومی و امور بینالملل شورای اسلامی شهر رشت ” نادر حسینی مژدهی ” در چهل و چهارمین جلسه کمیسیون توسعه پایدار ” با اشاره به مشکلات ترافیکی فعلی خواستار راه اندازی کتابخانه ها در سطح محلات شهر رشت شد و گفت: در سطح محلات می توانیم کتاب خانه های سیار در مساجد و مدارس داشته باشیم و اعلام آمادگی می کنیم که در این مسیر در کنار شما باشیم.
وی ضمن تاکید بر ضرورت دقت مسئولان شهری و استانی در حفظ و نگهداری ابنیه ای که از بودجه بیت المال ساخته شده اند افزود: مجموعه شهرداری رشت باید تفاهم نامه جامعی با نهاد کتابخانه های عمومی داشته باشد.
این عضو شورا ضمن تاکید بر تجهیز و نوسازی پارک کتاب برای استفاده شهروندان در بخش پایانی سخنان خود، خواستار تسریع پرداخت سهم نیم درصدی نهاد کتابخانه های عمومی از سوی شهرداری رشت شد.
