کاشف اسرار – در پی سانحه دلخراش آتش سوزی در کمپ ترک اعتیاد کلیدبر لنگرود ۳۲ تن کشته و ۱۶ نفر به مراکز درمانی اعزام شدند و در همان دقایق نخست کمیته بحران واکنش سریع و پاسخ به بحران تشکیل شد .

به گزارش کاشف اسرار به نقل از اداره کل  بهزیستی گیلان ، هم‌اکنون تیم‌هایی متشکل از فوق تخصص سوختگی و ترمیمی، فوق ICU و پزشکان متخصصی از جمله جراحان در مرکز آموزشی درمانی ولایت رشت حضور دارند.

راه‌اندازی و تعبیه ۲۰ تخت ویژه درمان سانحه دیدگان ناشی از سوختگی در لنگرود در مرکز آموزشی درمانی ولایت رشت و تیم هایی از اورژانس در لنگرود حضور دارند که پس از عملیات احیا و اقدامات اولیه درمانی، بیماران را به این مرکز فوق تخصصی اعزام می‌کنند و فرایند اعزام و مداوای مصدومان این حادثه نیز همچنان ادامه دارد.

تیم‌هایی از اورژانس پیش‌بیمارستانی نیز در محل حادثه حضور و پس از اقدامات اولیه، سانحه دیدگان و مصدومان را به مرکز استان، منتقل می‌کنند.

۶ تن از این مصدومان در بیمارستان شهید حسین‌پور لنگرود تحت مداوا هستند و هم‌اکنون ۱۰ تن از این مصدومان در مرکز آموزشی درمانی ولایت رشت تحت مداوا هستند.

اشتراک این خبر در :