کاشف اسرار – مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان گفت: احیا۸۲ واحد راکد تحت تملک بانک ها و واحدهای نیمه فعال باهدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های اعضای شورای هم خانواده در دستور کار جدی و اولویت قرار گرفت.

تیمور پور حیدری دیلمی ” امروز در جلسه شورای هم خانواده صمت گیلان اظهار داشت: با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های شورای هم خانواده می‌توانیم با سرعت بیشتر در جهت حل و فصل مشکلات واحدهای صنعتی و تجاری گام برداریم.

وی روند فعلی اخذ مطالبات برق و گاز از بخش صنعت در جهت حمایت از تولید ندانست و تصریح کرد: اخذ معوقات حوزه انرژی از صنایع و واحدهای تازه احیا شده و مشکل‌دار که در حال پویا شدن هستند بسیار سختگیرانه می‌باشد به ویژه اضافه شدن مقوله هزینه ترانزیت برق در بخش تولید واقعاً فشار مضاعف است.

این مسوول افزود: با همکاری و هماهنگی بیشتر این شورا رسیدن به اهداف ترسیم شده در جهت اعتلای واحدهای با فعالیت زیر ظرفیت و تعیین تکلیف واحدهای صنعتی تحت تملک بانکی تسریع می‌گردد و در همین راستا مدیران واحدهایی که اراده راه اندازی مجدد را دارند با آسیب شناسی شورا وارد پروسه احیا شوند.

پور حیدری دیلمی ”  همچنین ضمن تاکید استمرار برگزاری جلسات شورای هم خانواده صمت گیلان تاکید کرد: در جهت ایجاد تحرک و تحول صادراتی در استان می‌بایست نشست‌های تخصصی با مدیران واحدهای اقتصادی که ظرفیت صادراتی دارند برگزار گردد و همچنین ظرفیت سازی صادرات محصولات ساخت داخل با جدیت دنبال گردد.

اشتراک این خبر در :