کاشف اسرار – رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از انجام 2 هزار هکتار بازسازی و مرمت آب بندان‌ها در سال جاری در این استان خبر داد و گفت:برنامه‌ریزی برای لایروبی ۲۸۰ هکتاری نیز در سال جاری انجام شده و ۲۶۰ میلیون مترمکعب آب از طریق لوله و آب‌بندان‌ها و چاه‌ها استحصال می‌شود .

صالح محمدی ” با اعلام این خبر ، افزود :  در این راستا مرمت ۶۷ ایستگاه پمپاژ از مجموع ۱۷۰ ایستگاه پمپاژ در حوزه جهاد کشاورزی را در برنامه داریم؛ همچنین ۳۳ حلقه چاه، حفر و لایروبی شده است.

وی با اشاره به انجام شخم اولیه در ۱۱۵ هزار هکتار از اراضی شالیزاری استان، معادل ۴۹ درصد کل اراضی، عنوان کرد: کشاورزان از زدن شخم‌های عمیق خودداری کنند.

این مسئول ، افزود: آماده سازی زمین و احداث خزانه اراضی داخل شبکه سد سفیدرود از اواخر فروردین ماه آغاز می‌شود و شاهد آغاز نشاکاری از هفته اول اردیبهشت ماه هستیم.

اشتراک این خبر در :