کاشف اسرار – مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق گیلان از بدهی بیش از 557 میلیارد تومانی مشترکین در قالب عدم پرداخت بهای برق مصرفی به این شرکت خبر داد .

جواد لطفی پشتهانی ” با اعلام این خبر ، گفت :درحال حاضر مشترکان در کل استان و در تعرفه‌های مختلف بالغ بر 557 میلیارد تومان در قالب بهای برق مصرفی به توزیع برق گیلان بدهکارند که وصول این مبلغ تاثیر چشمگیر و بسزایی در تسریع پروژه‌های این شرکت و تامین برق پایدار دارد.

به گفته وی ، بیشترین بخش این مبلغ بدهی  ( 40.1 درصد) مربوط به مشترکین تعرفه تولید (صنعت و معدن) و بعد آز آن مشترکین خانگی (18.4درصد) می باشد.

این مسوول ، متذکر شد : همچنین به ترتیب مشترکین بخش تجاری و سایرمصارف با 15.1 درصد، مشترکان بخش عمومی با 13.5 درصد و مشترکین تعرفه کشاورزی با 12.7 درصد در رتبه های بعدی میزان بدهی به شرکت توزیع برق گیلان قرار دارند.

لطفی پشتهانی ، تصریح کرد :  ارائه خدمات مطلوب به مردم منوط به پرداخت به موقع صورتحساب بهای برق مصرفی توسط مشترکان است و هرگونه تاخیر در این موضوع شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان را با محدودیت در خدمات‌رسانی به مشترکان مواجه می‌کند.

وی اظهار کرد :  از ابتدای سال 1403 و با اجرای طرح استقلال مالی شرکت های توزیع برق از سوی وزارت نیرو و شرکت توانیر در سطح کشور، شرکت های توزیع اعتبارات خود را از محل فروش انرژی به مشترکین دریافت می کنند .

مدیر روابط عمومی توزیع برق گیلان ، اذعان کرد : باتوجه به نحوه اجرای این طرح شرکت های توزیع برق ملزم به دریافت بهای برق فروخته شده خود از مشترکان به صورت جاری هستند تا پس از پایش، معادل آن اعتبار و بودجه هفتگی جهت اجرای پروژه ها و طرح های خود در کنار هزینه های جاری دریافت می کنند.

لطفی پشتهانی ” از مشتركين محترم درخواست کرد كه بدهي بهاي برق مصرفي را قبل از مهلت مقرر درج شده در  پیامک بهای برق پرداخت کنند تا شرکت توزیع برق گیلان طبق آيين نامه تعرفه هاي وزارت نيرو مجبور به قطع برق مشتركین بدهکار نشود .

وی یاد آور شد :  یکی از ساده ترین راه برای دریافت بهای برق مصرفی و پرداخت آنها به همراه مشاهده سوابق پرداخت در کنار تمامی خدمات غیرحضوری توزیع برق گیلان؛ استفاده از اپلیکیشن برق من می باشد.

پایان پیام

 

اشتراک این خبر در :