کاشف اسرار –استاندار گیلان  با گرامی‌داشت یاد رئیس‌جمهور فقید، شهید سید ابراهیم رئیسی، او را نماد مدیریت میدانی و جهادی دانست و تأکید کرد: مسیر توسعه استان گیلان با تکیه بر ظرفیت‌های خدادادی و با الهام از رویکرد شهید رئیسی، با قدرت ادامه دارد.

 به گزارش  خبرنگار کاشف اسرار ، هادی حق‌شناس ظهر امروز (جمعه) در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه رشت ، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای دولت همچون شهید رجایی، شهید دادمان، شهید نامجو و شهید رئیسی، بر تداوم مسیر خدمت‌رسانی در دولت سیزدهم و پس از آن تأکید کرد.

وی با بیان اینکه دولت‌ها در جمهوری اسلامی همواره در خدمت مردم و نظام هستند، افزود: شهید رئیسی رئیس‌جمهوری میدانی، پرتلاش و فعال بود که تنها در مدت کمتر از دو سال، ۴۸ سفر استانی و ۲۶ سفر خارجی را با هدف حل مشکلات مردم و توسعه روابط دیپلماتیک به انجام رساند.

 این مقام با اشاره به دستاوردهای شهید رئیسی در حوزه دیپلماسی منطقه‌ای گفت: ایران در این دوره به پیمان‌های مهم بین‌المللی همچون پیمان شانگهای و بریکس پیوست، در حالی که پیش از انقلاب اسلامی تنها در یک پیمان منطقه‌ای با ترکیه و پاکستان ، عضو بود.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :