ترامپ پس از حمله به 3 سایت هستهای ایران : ایران به این اقدام پاسخ ندهد
کاشف اسرار -رئیس جمهور آمریکا پس از اقدام تجاوزکارانه در هدف قرار دادن سه سایت هستهای ایران، خواستار عدم پاسخ ایران شد.
به گزارش کاشف اسرار ، «دونالد ترامپ» پس از حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هستهای ایران مدعی شد: نیروهای ما حملات بزرگی را به تأسیسات فردو، نطنز و اصفهان انجام دادند.
وی مدعی شد «هدف از این حملات، نابودی قابلیتهای غنیسازی ایران بوده است و ایران باید به سمت صلح حرکت کند و اگر ایران به سمت صلح حرکت نکند، «حملات آینده بسیار بزرگتر خواهد بود».
رئیسجمهور آمریکا با ادعای اینکه «حمله به ایران موفقیت بزرگی بود»، مدعی شد: سه سایت هستهای ایران کاملا تخریب شده است.
ترامپ با گفتن اینکه «ایران یا با صلح روبرو است یا تراژدی»، گفت: اگر صلح حاصل نشود، ما اهدف دیگری را دنبال میکنیم ، ضمن این که صبح یکشنبه به وقت محلی در پنتاگون کنفرانس خبری بابت حملات تجاوزکارانه امروز برگزار میشود.
