اختصاصی/افتتاح دومین جشنواره فرهنگی جوکول شهرداری رشت به روایت تصویر
کاشف اسرار-بعد از ظهر امروز دومین جشنواره جوکول به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و با مشارکت سازمان،سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری رشت و شهرداری منطقه دو در پیاده راه فرهنگی این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار، این جشنواره در فضایی شاد و مفرح با هدف حفظ و احیاء آداب و رسوم بومی گیلان و انتقال داشتههای فرهنگی گذشته به نسل جدید برگزار شد.

این جشنواره با حضور سید رضا موسوی روزان(رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر)،فرامرز جمشید پور(سرپرست شهرداری)،علیرضا حسنی لفمجانی(مدیر سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری)و نرجس محجوب(رئیس سازمان سیما منظر فضای سبز شهرداری رشت)افتتاح شد.




ج شنواره جوکول بر اساس برنامه برند سازی «رشت شهر جشنوارهها» از تاریخ ۱۷تا ۲۰ مرداد ماه ۹۶ و در چند بخش فرآوری و عرضه جوکول« اولین خوشه سبز برنج شالی” همراه با نمایش ادوات سنتی پادنگ و آبدنگ برگزار می شود.



ادوات سنتی پادنگ و آبدنگ در این جشنواره به صورت نمادین مورد استفاده قرار می گیرند،ضمن این که گیلان و شهر رشت با توجه به دارابودن تنوع بسیار زیاد در آیین و آداب و سنن و رویدادهای مربوط به آن می تواند به عنوان یک قطب گردشگری رویدادها مورد توجه قرار گیرد.

اجرای موسیقی محلی توسط گروه”کیانوش علی پور”، آیین های سنتی از دیگر برنامه های این جشنواره بوده و در بخش جانبی جشنواره ساخت مجسمه هایی با کاه و کلوش توسط هنرمندان برپا شده و مجری مراسم افتتاحیه بر عهده”محمد رضا(پیمان) باقری پور اصیل”،مسوول روابط عمومی قبرستان های رشت.است.


این بخش همراه با نقاشی از مجسمه های مذکور توسط هنرمندان همراه بوده و در روز اول نقاشی مجسمه های شروع می شود ،ضمن این که و در حین برگزاری جشنواره مجسمه ها توسط هنرمندان ساخته و در نمایشگاهی همراه با عرضه فراورده های جوکول در معرض دید شهروندان قرار می گیرد.

در آیین افتتاحیه”مرتضی عاطفی”که عهده دار سمت مدیریت منطقه دو شهرداری رشت می باشد هم چون مراسم اولین محفل انس با قرآن حوزه مدیریتی که در آن”فرامرز جمشید پور -سرپرست شهرداری”حضور داشت،شرکت نکرد،ضمن این که عدم فعالیت آب نمای پیاده راه فرهنگی هسته مرکزی توسط برخی از شهروندان مورد اعتراض قرار گرفت و ضمن این که یکی از اماکن در نظر گرفته شده در جلوی اداره پست میدان شهرداری فاقد شیر آب است

پایان پیام