کاشف اسرار-مديرعامل شركت بازرگاني دولتي ايران با صدور حكمي، سرپرست دفتر نمايندگي شركت در استان گيلان را منصوب كرد و مشغول به کار شد.

به گزارش کاشف اسرار،در حكم صادره “یزدان سیف”خطاب به”يعقوب خزرايي” آمده است: در راستاي اجراي دستور مقام عالي وزارت و رئيس محترم مجمع و نامه شماره 200/96/5756معاون محترم و توسعه مديريت و منابع انساني وزارت متبوع ، معطوف به وظايف حاكميتي و نظارتي اين شركت به موجب اين ابلاغ به سمت سرپرست دفتر نمايندگي شركت بازرگاني دولتي ايران در استان گيلان منصوب مي شويد.

مقتضي است ضمن رعايت كامل ضوابط و مقررات ذيربط و هماهنگي با مديران ستادي نسبت به انجام امور محوله به نحوشايسته اقدام نمايید.

ناگفته نماند”رمضان کامران پی”از شهروندان شهرستان آستارا به دنبال فروش شرکت بازرگانی منطقه هفت کشور به بخش خصوصی و حتی اعتراض خواهر زاده رییس جمهوری دولت اصلاحات و نماینده مردم اردکان در دوره های ششم تا دهم مجلس شورای اسلامی و حتی تعدادی از پرسنل اداره کل غله گیلان به این موضوع،کامران پی در طی روزهای گذشته با سمت مدیرعاملی این منطقه وداع کرد.

کامران پی که آذری زبان و اهل شهرستان آستارا می باشد دارای سوابقی دیگر دولتی هم چون رییس اداره بازرگانی شهرستان آستارا و معاون بازرگانی داخلی سازمان سابق بازرگانی استان گیلان بوده است.

کامران پی از مدیران دلسوز،خوش نام،پر تلاش،اهل تعامل،صادق و با سابقه کاری مختلف در کشور و استان گیلان محسوب می شود.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :