کاشف اسرار-رییس شورای اسلامی گیلان بر لزوم توجه بیشتر دستگاه‌های مسئول به معیشت خبرنگاران و رفع نگرانی‌های شغلی آنها تاکید کرد.

به گزارش کاشف اسرار،حسین علی خدایگانی طی سخنانی فرا رسیدن  ۱۷ مرداد ماه، روز خبرنگار و سال روز شهادت محمود صارمی خبرنگار خبرگزاریِ جمهوری اسلامی ، را به خبرنگاران تبریک گفت.

وی خاطر نشان کرد:هفدهم مردادماه که به یمن گرامیداشت  سالروز شهادت محمود صارمی خبرنگار خبرگزاریِ جمهوری اسلامی ، روز خبرنگار نامگذاری شده است ، فرصتی مغتنم است تا به جامعه خبری کشورمان خدا قوت و دست مریزاد بگوییم.

این مسوول ،پاسداری از قداست قلم را وظیفه ای سنگین دانست که بر عهده اهل قلم نهاده شده است و تصریح کرد: این ودیعه الهی برای خبرنگار یک موهبت است که وارث چنین جایگاهی رفیعی است.

خدایگانی با تصریح بر این که خبرنگاری را نمی توان در جرگه حرفه و شغل آورد زیرا یک رسالت است که بر عهده خبرنگار است ،اذعان کرد: این خبرنگار است که باید بتواند مدیریت نیازهای جامعه را به عنوان مطالبات در قبال وظایف و مسئولیت مسئولان پیگیری نماید. رسالتی که در عرصه اطلاع رسانی و آگاهی مردم ، خبرنگار پرچم دار این حرکت است .

وی از خبرنگاران به عنوان پل ارتباطی بین مردم، نظام و مسئولان یاد کرد و ابراز کرد: رسانه مهم‌ترین ظرفیت برای ارتقای سطح آگاهی، رشد و ترقی جامعه بوده و این حوزه نقش بسزایی در تحقق این مهم دارند.

رئیس شورای اسلامی شهر لاهیجان بر لزوم توجه بیشتر دستگاه‌های مسئول به معیشت خبرنگاران و رفع نگرانی‌های شغلی آنها  تاکید و روز خبرنگار را به عموم خبرنگاران ، نویسندگان و روزنامه نگاران، صاحبان اندیشه و قلم در عرصه اطلاع رسانی تبریک  گفت  و برای همه تلاش گران عرصه خبر و اطلاع رسانی آرزوی موفقیت و بهروزی کرد.

پایان پیام

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :