اختصاصی/گزارش تصویری افتتاح دومین جشنواره کدو در پیاده راه شهرداری رشت
کاشف اسرار-بعد از ظهر امروز دومین جشنواره کدو به همت سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت با مشارکت مدیریت شهرداری منطقه دو در پیاده راه فرهنگی شهدای ذهاب(شهرداری)این شهر شروع به کار کرد.




به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،در مراسم افتتاح این جشنواره،سرپرست شهرداری-شهردار منتخب به اتفاق خانواده-رییس سازمان فرهنگی شهرداری و عاقل منش-شیرزاد و زاهد(سه عضو شورای اسلامی شهر )حضور یافتند و آغاز برنامه با نواختن سرود جمهوری اسلامی،تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و عرض خیر مقدم توسط رییس سازمان فرهنگی شهرداری صورت گرفت.



.استقبال شهروندان و گردشگران،برپایی غرفه های متعددی برای عرضه انواع غذا برگرفته از محصول کدو،اجرای موسیقی محلی از جمله مهم ترین نکات شروع به کار جشنواره بوده و ضمن این که همه روزه از ساعت 18.30 تا 21.30 تا پنج شنبه هفته جاری به کار خود ادامه می دهد.





ناگفته نماند مسوولین حاضر در مراسم طی سخنانی در بین مردم از زحمات”علی رضا حسنی لفمجانی“رییس سازمان فرهنگی،اجتماعی و ورزشی شهرداری برای برپایی این جشنواره قدردانی کردند.




پایان پیام