سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز   مرده آن است که نامش به نکوئی نبرند


انالله و انا الیه راجعون  

          
کاشف اسرار-هر آن چه خداوند بزرگ مقدّر می فرماید، هیچ بنده ای را توان تفسیر آن نیست و برآن چه که حکمت متعالی اش تعلق می گیرد هیچ کسی را جرأت تغییر و تعدیل نمی باشد.

همانا بر آنچه که می دهد شاکریم و بر نداده هایش نیز شکر می کنیم و چشم امید به رحمت واسعه پروردگار غفّار داریم. مشیت الهی بـر ایـن تعلق گرفـته کـه بهار فرحناک زندگی را خـزانـی ماتم زده بـه انتظار بنشیند و این بارزترین تفسیر فلسفـه آفـرینش در فـراخـنای بـی کران هـستی و یـگانه راز جـاودانگی اوسـت.

آری، با کمال تأثر و تألم در فصل خزان و برگ ریزان و در آستانه 24 آبان،ولادت با سعادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق علیه السلام ، با فُقدان همکار ارجمندمان “متدین طریقی پیر سرائی”متولد 1361 با سابقه فعالیت بیش از یک دهه در هیات تحریریه روزنامه های محلی”نقش قلم”و”فضیلت”که مدتی در بخش بیماری های حاد اورژانس بیمارستان رازی رشت بستری بود ولی بر اثر سکته مغزی ناگوار دارفانی را وداع گفت و خانواده خویش و خانواده بزرگ مطبوعات و رسانه را در غمی جانکاه و فراغی دردناک فرو برد مواجه شدیم تا اینک با قلبی محزون و داغدار و چشمانی اشکبار و به حکم قضا دل هایمان را به خاطرات این عزیز سفر کرده مشغول و هجرانی بی انتهائی را نظاره گر باشیم.

بدینوسیله هیات تحریریه پایگاه خبری و تحلیلی”کاشف اسرار”درگذشت این همکار عزیز را به خانواده وی،همکاران و تمامی بازماندگان تسلیت و تعزیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای این مرحومه مودب و پرتلاش طلب مغفرت و علّو درجات و برای خانواده عزیز، سایر بازماندگان و همکاران ایشان نیز صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می نمایم. ان شاء الله روح شان قرین رحمت واسعه الهی قرار گیرد

پایان پیام

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :