کاشف اسرار-فرماندار رشت در زمان فعالیت دولت دوم محمود نژاد با اشاره به قرار داشتن گیلان در رتبه چهارم کشوری از نظر پیش رفت و توسعه در سال ۱۳۵۵ زمان فعالیت محمد رضا شاه پهلوی،از تنزل جایگاه استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به شانزدهم انتقاد و ابراز ناخرسندی کرد.

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار،سید ولی الله عظمتی ماسالی با برگزاری نشست خبری در آستانه یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی خودش را کاندیدا از حوزه انتخابیه شهرستان رشت به عنوان مرکز استان گیلان معرفی کرد.

وی با تاکید بر این که اصحاب رسانه زبان گویای مردم می باشند،فرا رسیدن ایام الله دهه فجر به ملت ایرانو دوست داران نظام جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان تبریک گفت.

کاندیدای دوره قبلی انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه رشت، امنیت را شاخص مهم پیشرفت و تعالی عنوان کرد و معتقد است: امنیت زیرساخت توسعه و پیشرفت در همه زمینه‌ها است به ویژه در حوزه اقتصادی بسیار مهم و تاثیر‌ گذار است .

عظمتی با اشاره به تدارک دیدن برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند ماه امسال،اظهار کرد:برگزاری این دوره از انتخابات در این برهه از زمان در عرصه ملی و بین المللی بسیار حائز اهمیت می باشد.

وی با تصریح بر این که انتخاب نماینده خوب سبب بهره مندی همگان می شود ،در غیر این صورت ضرر خواهیم کرد،خاطر نشان کرد:انتخابات یک امر بسیار مهم تلقی می شود و رهبر انقلاب تاکید موکدی بر مشارکت حداکثری به حضور مردم پای صندوق های رای گیری دارند.

فرمانده اسبق سپاه شهرستان رشت حضور و مشارکت حداکثری مردم پای صندوق های رای ،امر بسیار مهم و سبب به رخ کشیدن امنیت و اقتدار ملت ایران در برابر جهانیان دانست.

به گفته عظمتی،ایران کشوری می باشد که آزادی و موکراسی در آن به معنای واقعی پیاده شده و پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون بیش از ۳۰ انتخابات برگزار شده است.

وی متذکر شد:کاندیداهای نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی و رای دهندگان وظیفه بسیار مهم مشترک مشارکت حداکثری پای صندوق های رای را بر عهده دارند.

این کاندیدای نمایندگی مردم از حوزه انتخابیه رشت با تاکید بر این که مردم علاوه بر حضور حداکثری پای صندوق های رای ،باید انتخاب درست و به فردی اصلح رای بدهند،معتقد است:دنبال کردن انتخاب درست و اصلح سبب امیدواری به آینده بهتر می شود تا شاهد پیشرفت و توسعه و کمال بیشتر در جامعه باشند.

عظمتی از این که امروزه اخلاق مداری و منش مردانگی ،انصاف و برادری در انتخابات کم و آلوده به پول محوری،دروغ،تفریق و زیر سوال بردن دیگر کاندیداها به شدت ابراز تاسف و انتقاد کرد و افزود: یک نماینده مجلس نباید وکیل الدوله باشد ،بلکه باید وکیل مردم بوده و از رانت ، باند و فساد دوری کند.

وی اعتقاد دارد: این منش درستی نیست که کاندیداها هم دیگر را به ناحق بکوبند و برخی از آنان با میلیارد رها تومان پول وارد عرصه انتخابات شده و با خرید رای ،اعطای پول و دادن وعده های دروغین می خواهند به مجلس شورای اسلامی راه یابند.

فرماندار اسبق رشت با تاکید بر این که این گونه کاندیداها نمی توانند یک نماینده واقعی برای مردم باشند،معتقد است:نمایندگان باید زبان گویای مردم و مطالبه گر خوبی بوده،با مردم ؛صادق و رفتار،کردار،گفتار و عمل شان یکی باشد.

به گفته عظمتی،شخصی که یک دوره ۴ ساله نماینده مردم یک حوزه انتخابیه در خانه ملت بوده ،عملکرد ش باید موید و معرف او باشد تا مردم دوباره برای رادن برای چهار سال دیگر برگزینند و برای دور بعد انتخابات خیلی نیازی نیست دنبال رای جمع کردن به جلسات مختلف برود تا بتواند از مردم رای جمع کند.

وی خطاب به مردم و افراد واجد شرای طرای دادن،گفت:ما امروز نماینده نمی خواهیم که به دنبال منافع و مسائل خودش از جمله:رانت داشتن و فامیل بازی باشد.

فرمانده اسبق سپاه شهرستان رشت،مدعی شد:متاسفانه بسیاری از نمایندگان در دوره نمایندگی به جای این که به قانون گذاری بپردازدند و قانون مستقل ،جامع و کامل مصوب کنند تا برای کشور و ملت رهگشا و حلال مشکلات جامعه باشد و بتوانند بر آن نظارت دقیق داشته باشند ،دنبال مسائل جزئی و پیش پا افتاده می روند.

عظمتی،افزود:این گونه نمایندگان وظیفه و رسالت خودشان را فراموش می کنند و دنبال مسائل خودشان هستند و نمی توانند واقعیت ها را خوب ببینند،درک و دنبال کنند.

وی تاکید کرد:یک نماینده مردم باید بر حوزه انتخابیه خودش کاملآ اشراف داشته باشد و از مشکلات،تنگناها و ظرفیت ها مطلع بوده و برای برون رفت از مشکلات حوزه انتخابیه و مردم برنامه داشته باشد ولی این موضوع کمتر مورد توجه نمایندگان و کاندیداهاست

این کاندیدای اصول گرا،با اذعان بر این که هم اکنون بیکاری و اشتغال یکی از معضلات اصلی کشور می باشد،خاطر نشان کرد: استان گیلان علی رغم این که دارای ظرفیت های فراوانی می باشد ولی متاسفانه دارای مشکلات فراوانی است.

عظمتی،گیلان را یکی از استان های فقیر و عقب افتاده دانست و مدعی شد:به جای این که پیش رفت داشته باشیم،پسرفت داریم.

وی با بیان این که گیلان در سال ۱۳۵۵ به عنوان چهارمین استان کشور به شمار می آمد،یاد آور شد:در سال های دورتر این استان به عنوان اولین استان کشور بود.

فرماندار اسبق رشت در دولت دوم محمود احمدی نژاد، با اشاره به قرار داشتن گیلان در رتبه چهارم کشوری از نظر پیش رفت و توسعه در سال ۱۳۵۵ زمان فعالیت محمد رضا شاه پهلوی،از تنزل جایگاه استان پس از پیروزی انقلاب اسلامی به شانزدهم انتقاد و ابراز ناخرسندی کرد .

عظمتی خاطر نشان کرد:گیلان بعد از انقلاب پیشرفت های زیادی داشته ولی نسبت به سایر استان ها عقب هستیم ،به طوری که از استان های تاسیس شده طی سنوات گذشته از جمله:قزوین و اردبیل عقب تر است.

وی با اشاره به وجود ۳۰۰ کیلومتر سواحل زیبا در گیلان و با تاکید بر این که این استان می تواند یک مرکز گردشگری برای کشور باشد،به طرح این سئوال پرداخت:”چرا این استان با داشتن بهترین مرتع ها،جنگل ها ،رودخانه ها،مناطق بکر تاریخی و گردشگری نتوانستیم به جایگاه اصلی خودمان دست پیدا کنیم؟

این کاندیدا با تاکید بر این که ظرفیت های بالقوه گیلان باید به بالفعل تبدیل بشود،مدعی شد:متاسفانه اراده ای پشت این قضیه نبوده است و برخی از مدیران نا کارآمد بودند و در حوزه کاری خودشان نتوانستند اقدامات اساسی درست انجام بدهند و یا نمایندگان مطالبه گر نبودند.

عظمتی به تبیین وضعیت نامناسب رودخانه های رشت پرداخت و گفت:رودخانه های زرجوب و گوهر رود که روزگاری محل تفرج گاه مردم بود و می توانند یک فرصت و امتیاز برای ما باشد ولی متاسفانه هم اکنون به عنوان تهدید محسوب می شود و به بدترین وضع ممکن تبدیل شده است.

وی یکی دیگر از مهم ترین معضلات اساسی و حاد استان گیلان و شهرستان رشت را دفن گاه زباله در سراوان عنوان کرد و یاد آور شد:شیرابه دفن گاه وارد رودخانه شده و منتهی به مرداب انزلی می شود.

این فعال سیاسی با بیان این که مرداب انزلی روزگاری بهترین مرداب دنیا بود،اذعان کرد:این مرداب در حال حاضر به بدترین وضع تبدیل شده است و حل این معضل نیاز به یک اعتبار زیادی دارد ولی متاسفانه نمایندگان مجلس به جای این که بروند این اعتبار بگیرند و مطالبه گری خود را قوی بکنند،دنبال مسائل جزئی و مشکلات کوچک در منطقه است.

عظمتی با انتقاد از این که گیلان محل آزمایشگاه شده و استاندارانی به این استان می آیند و در فرصت کوتاه خدمتی خویش به تفریح و خوش گذرانی می پردازند،افزود: این استان پلی برای ارتقای خودشان قرار می دهند و عملآ کاری طی ۶ ساله فعالت دولت فعلی دیده نشده است.

وی معتقد است:یک مسئول خوب می تواند دهها برابر یک استان و شهرستان را ارتقا بدهد و یک مدیر ضعیف می تواند دهها برابر استان و شهرستان را تنزل بدهد.

فرماندار اسبق رشت با انتقاد از این که عمر متوسط فعالیت شهرداران در گیلان ۹ ماه می باشد،به طرح این سوال پرداخت:”چطور یک شخص در شهرهای قزوین ،تهران،مشهد و اصفهان می تواند سالهای متمادی در سمت شهردار فعالیت بکند ولی ادر گیلان امکان پذیر نیست؟

عظمتی با اشاره به این که گیلان زمانی یک استان صنعتی بود،متذکر شد:هم اکنون تقریبآ ۳۰ تا ۴۰ درصد از ظرفیت کارخانجات فعال است و همان ابزار،ماشین آلات،امکاتات و املاک وجود دارد و چنان چه یک مقداری توجه جدی به این بخش بشود همین ظرفیت می تواند دو برابر و سبب حل بخشی از معضل بیکاری بشود .

وی با بیان این که بزرگترین مزرعه کشاورزی سطح کشور متعلق به شهرستان رشت است،خاطر نشان کرد:۴۰ درصد برنج و ۹۰ درصد از چای کشور در استان گیلان تولید می شود و در صورتی که از این ظرفیت ها بهره وری درست بشود،می تواند در بخش اشتغال و تولیدات محصولات کشاورزی کمک کند.

فرمانده اسبق سپاه رشت از این که امروزه برخی از مزارع برنج و چای گیلان به مناطق تفریح غیر بومی ها تبدیل شده است،ابراز تاسف کرد.

عظمتی،ابراز کرد:هجوم مسافران و خرید اراضی کشاورزی یک مشکل جدی برای زیست محیطی و تولیدات کشاورزی ایجاد کرده است و جلوی این معضل باید گرفته بشود،مطمئتآ در آینده با چالش های فراوانی .

وی با تاکید دوباره بر این که ظرفیت های گیلان کم نیست،اذعان کرد:این استان در بخش ضعف مدیریت،زبان زد خاص و عام است.

این کاندیدا نمایندگی مردم رشت در خانه ملت با انتقاد از این که از جوان های فرهیخته،تحصیل کرده و کار آمد استان استفاده نمی شود،تاکید کرد:باید این سد شکسته بشود و مقاومت بکنیم تا مسئولین که بیش از ۳۰ سال در عرصه مدیریت کشور بودند،کنار بروند و جوانان بیایند.

عظمتی،مدعی شد:همه وزیران دولت فعلی؛فشل،نا کار آمد و خسته هستند و یک کابینه خسته نمی تواند یک کشور انقلابی را هدایت کند و کشور انقلابی نیاز به جوان انقلابی دارد.

وی با طرح سئوالی مبنی بر این که چرا باید استاندار گیلان خارج از استان بیاورند،مگر ما کم نیرو قوی داریم،خاطر نشان کرد:بسیاری از نیروهای ما به مراتب قوی تر و بهتر و به روز تر از استاندار فعلی می باشند.

فرماندار اسبق رشت در دولت دوم محمود احمدی نژاد با تاکید بر این که با استاندار فعلی هیچ بحث و اختلافی ندارد،متذکر شد:استان گیلان دارای نیروهایی می باشد که هم اکنون معاون وزیر،معاون رئیس جمهوری و استاندار در دیگر استان ها می باشد .

عظمتی با تصریح بر این که هم اکنون شهر رشت دارای جوانانی به مراتب بهتر از استاندار و مسئولین فعلی می باشد که به مراتب شناخت بهتری از شرایط موجود دارند و هم امتحان خود را زمانی پس داده اند،به طرح این سوال پرداخت ،پس چرا نباید از این افراد استفاده کنیم؟

وی با تاکید بر این که:”مدیر باید صادق و در کنار مردم و رفتار،کردار و عمل او یکی باشد “،مدعی شد:توجه به این موارد در زمان مسئولیت خودمان اثبات کردیم.

فرماندار رشت در دولت دوم محمود احمدی نژاد”،خاطر نشان کرد:طی مدت فعالیت ۲۰ ساله دولت های سازندگی ،اصلاحات و مرحله اول”محمود احمدی نژاد”۴۲ روستای این شهرستان گاز رسانی شد ولی در زمان فعالیت ۵ ساله بنده به عنوان فرماندار این ۴۲ روستا به ۲۸۵ روستا رسید.

عظمتی ،متذکر شد:مدیران یک مقدار به خودشان بیایند،به فکر مردم بوده و مشکلات آنان مد نظر داشته باشند و یک مقدار خودشان جای مردم بگذارند،ما در زمان مسئولیت خودمان به این موارد عمل کردیم .

وی ادامه داد: امروز هم انتظار داریم مدیران در کنار مردم قرار بگیرند،به مردم راست بگویند ،مشکلات مردم را کم کنند و تگذارند مشکلات هر روز زیادتر بشود.

فرمانده اسبق شهرستان رشت با انتقاد شدید از افزایش ۲۰۰ درصدی نرخ بنزین،تصریح کرد:رئیس جمهوری گفته من از افزایش نرخ بنزین اطلاع نداشتم و وزیر نفت گفت:”من تقصیر نداشتم”این در حالی می باشد خودتان نرخ سوخت افزایش دادید

عظمتی افزایش چند برابری نرخ بنزین اجحاف و ظلم دانست و تاکید کرد:هم اکنون مجلس شورای اسلامی می تواند این موضوع حل کند،ولی عملکرد ضعیف مجلس سبب تنزل جایگاه این قوه شده و به جای در “راس امور”بودن،ذیل امور قرار گرفته است؟چرا باید این جور باشد؟

پایان پیام

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :