کاشف اسرار-سرپرست مجتمع دخانیات گیلان به درخواست حدود 150 نیروی روز مزد کارگری برای تبدیل وضعیت و چشم انتظاری حدود یک دهه ای واکنش نشان داد.

سیاوش امینی در گفتگو با خبرنگار کاشف اسرار در واکنش به درخواست حدود 150 نیروی روز مزد کارگری برای تبدیل وضعیت و چشم انتظاری یک دهه ای از زمان مدیریت چندین سال قبل مجتمع توسط وی ،اظهار کرد: من نمی دانم موضوع چیست ،اولین بار است که می شنوم و تاکنون کسی چنین تقاضایی به ما منعکس نکرده است.

وی که از بهمن ماه 1397 سرپرست مجتمع دخانیات گیلان بر عهده دارد خواستار ارائه مستندات در این خصوص را مطرح کرد تا پس از رویت و بررسی پاسخ گو باشد.

این مسئول ،تاکید کرد: مجتمع دخانیات گیلان تنها مجموعه ای بوده که همواره تمام نیروهای کاری خودش را حفظ کرده و بقیه هم دارند کار می کنند و تاکنون شخصی به صورت کتبی تقاضایی جهت تبدیل وضعیت به بنده ارائه نداده است.

امینی با بیان این که موضوع تبدیل وضعیت نیروهای روز مزد به دلیل این که در حال کار کردن می باشند،قابل طرح کردن نیست،خاطر نشان کرد: در سازمان دولتی نیروهای: رسمی،قراردادی و شرکتی مشغول به کار هستند .

وی با تاکید بر این که هم اکنون نیروهای روز مزد با احترام کامل مشغول به کار در مجتمع دخانیات گیلان هستند و حق و حقوق خود را دریافت می کنند، مدعی شد:”اطلاعات درباره نیروهای روز مزد درست نیست،به صورت کتبی درخواست ارائه بدهید تا پاسخ لازم ارائه بشود.

سرپرست مجتمع دخانیات گیلان از پاسخ به این سئوال که هم اکنون به عنوان سرپرست یا مدیر مجتمع فعالیت می کند ،طفره رفت و خواستار دیدار حضوری درباره خودش را مطرح کرد.

امینی ،متذکر شد: مجتمع گیلان در زمان بروز بحران کرونا ویروس نه تنها حق و حقوق پرسنل علی رغم تعطیل بودن مجتمع و عدم تولید، کاهش نداد،بلکه پاداش هم به نیروهای شاغل پرداخت کرد،ضمن این که تعداد نیروهای شاغل ،بیش از یک هزار نفر است.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :