اختصاصی / واکنش بازرس کل گیلان به استمرار فعالیت و اعطای پست به تعدادی از کارکنان میراث فرهنگی دارای پرونده کیفری در دادگاه تجدید نظر استان
کاشف اسرار-بازرس کل گیلان به استمرار فعالیت و اعطای پست به تعدادی از کارکنان اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان دارای پرونده کیفری در دادگاه تجدید نظر استان واکنش نشان داد.
به گزارش کاشف اسرار،سیف الله مسرور در نشست امروز خبری به مناسبت فرا رسیدن هفته قضایی در پاسخ به خبرنگار این رسانه، تحت تعقیب قرار گرفتن دو مدیر کل اسبق و تعدادی از کارشناسان ،معاونین و مدیران اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان را به دنبال تشکیل پرونده توسط بازرسی استان و ارجاع به دادسرای عمومی و انقلاب رشت،عنوان کرد.
به گفته وی،پرونده مربوطه در دادگاه تجدید نظر تحت رسیدگی می باشد و جلسات متعددی با حضور متهمان تشکیل گردید و رای بدوی هم صادر شد.
این مقام قضائی با اشاره به اعتراض متهمین به دادنامه بدوی،متذکر شد : پرونده به دادگاه تجدید نظر استان ارجاع و کارشناسان حقوقی بازرسی کل گیلان هم در دادگاه حضور یافته و دفاع کردند ولی هنوز پرونده به نتیجه نهایی نرسیده است و فکر می کنم نتیجه ظرف یکی دو ماه آینده اعلام خواهد شد
مسرور ،درباره صدور حکم مسئولیت مهم از سوی مدیرکل فعلی میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان برای یکی از متهمان، تصریح کرد :این سئوال از مدیر مربوطه ( مسعود حلاج پور )بپرسید.
وی در پایان درباره استمرار فعالیت تعدادی از مدیران اداره کل مذکور علی رغم داشتن پرونده کیفری،تاکید کرد: استفاده از متهمین فقط به عنوان سرپرست مجاز است.
گفتنی است یکی از متهمان در یکی از دستگاه های اجرایی وزارت علوم به عنوان معاون و دیگری در دستگاه زیر مجموعه وزارت کشاورزی مشغول به کار هستند.
پایان پیام