کاشف اسرار-مدیرعامل شرکت صنایع چوب و کاغذ تالش ( چوکا) دوشنبه هفته جاری نسبت به برگزاری کنفرانس خبری آن هم با دعوت گزینشی از تعدادی انگشت شمار از خبرنگاران و مدیران پایگاههای خبری استان گیلان اقدام کرد.

به گزارش کاشف اسرار،” ایرج زمانی فرد” طی سخنانی بر گرفته از سایت شرکت،در این نشست طی سخنانی قابل توجه برگزاری این نشست خبری را در اجرای سیاستهای شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) در راستای تحقق شعار “شفافیت”عنوان کرد.

با مداقه با اظهارات وی،تصویر و خبر منتشر شده در سایت چوکا می توان به این نتیجه دست یافت،دعوت از مدیران پایگاه های خبری گیلان در این نشست خبری کذب محض و مصداق نشر اکاذیب می باشد،زیرا این استان دارای 180 پایگاه خبری است.

از سویی دیگر برگزاری این نشست خبری با ادعای “شفافیت” این سئوال در ذهن تداعی کرده است:”نحوه دعوت از خبرنگاران چگونه بوده است؟

در این راستا روابط عمومی چوکا به صورت علی راس دعوت کرده است یا بنا به درخواست روابط عمومی شرکت،شحص حقیقی یا حقوقی نسبت به ارائه لیست منتخب اقدام کرد؟ با ارائه مستندات و توضیحات نسبت به تنویر افکار عمومی بپردازند.

در حال حاضر کلیه سهام تامین اجتماعی و آستان قدس در اختیار شرکت سرمایه گذاری تاپیکو می باشد،تامین اجتماعی یک نهاد عمومی غیر دولتی و از محل بیت المال اداره می شود،چرا روابط عمومی چوکا نسبت به دعوت گزینشی از اصحاب رسانه اقدام کرد؟ آیا به جای روابط عمومی،روابط خصوصی،نام گذاری بشود،بهتر نیست؟

تامین اجتماعی در حال حاضر یکی از سازمان های وابسته به وزارت کار محسوب می شود و نهادهای عمومی غیر دولتی مشمول مصوبه حقوق شهروندی در نظام اداری می باشند.

چنان چه چوکا شامل مصوبه باشد،طبق بند ۱۱ ماده هشتم مصوبه شورای عالی اداری در زمستان ۹۵ در راستای حقوق شهروندی در نظام اداری که توسط رئیس جمهوری فعلی هم ابلاغ گردیده بر این نکته تاکید شد:”در جلسات پرسش و پاسخی که از سوی سخنگوی دستگاه اجرایی یا روابط عمومی دستگاه برگزار می شود، نباید تبعیضی از حیث دعوت، شرکت، طرح پرسش، ارائه پاسخ و سایر موارد، علیه رسانه های منتقد صورت گیرد.

النهایه به مدیرعامل چوکا گوش زد می شود دعوت انگشت شمار از خبرنگاران و پایگاه های خبری ،مصداق شفافیت ،عدالت و اطلاع رسانی برای همه آحاد جامعه نیست،زیرا هر رسانه مخاطبان خاص خود را دارد،بنابراین حاضرین نمی توانند نماینده تمام افکار عمومی باشند.ضرورت دارد نسبت به اصلاح رویه اقدام کند

پایان پیام

Print Friendly, PDF & Email

اشتراک این خبر در :