گاشف اسرار-مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به منظور پیش گیری تب مالت، از مردم خواست تا از مصرف فرآورده های لبنی فله ای و غیر پاستوریزه جدا” خودداری کنند.

به گزارش کاشف اسرار به نقل از وبدا گیلان،علی رضا نجفی ” امروز ،اظهار کرد : افزایش آگاهی و اطمینان مصرف کنندگان از سلامت فرآورده های لبنی صنعتی موجب کاهش تقاضا و عرضه لبنیات سنتی خواهد شد .

وی متذکر شد: متاسفانه در سال‌ های اخیر به علت عدم آگاهی کافی و نگرانی های مصرف کنندگان از سلامت و کیفیت فرآورده‌های لبنی، هجمه های وارده به صنعت لبنیات کشور و بی‌ پاسخ ماندن سووالات مختلف در ذهن مصرف کنندگان ، موجب افزایش چشم گیر تقاضا و عرضه لبنیات فله و سنتی شده است. 

این مسئول، تصریح کرد ؛  این در حالی است که بدون شک در صنعت غذا و کارخانجات لبنی با حضور مسوولان فنی، آزمایشگاه های مجهز و تشدید نظارت های مستمر و نمونه برداری های تیم اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت های غذا و دارو دانشگاه کشور ، نگرانی به مراتب بسیار کمتر از مراکز سنتی است که در آنها لبنیات به صورت فله عرضه می‌شود. 

نجفی ” در پایان یاد آور شد  ؛ در اثر انجام فرآیند پاستوریزاسیون در محل واحد های صنعتی تولید فرآورده های لبنی ، همه میکروارگانیسم های بیماری زا از جمله عوامل به وجود آورنده تب مالت و سل از بین می روند و البته این فرآیند با حفظ ارزش غذایی شیر همراه است و این فرآیندی است که با جوشاندن شیر در خانه بسیار متفاوت می باشد

پایان پیام

اشتراک این خبر در :