دو بانو در شهرداری رشت پست سرپرست مدیریتی گرفتند
کاشف اسرار-شهردار رشت در احکامی جداگانه ای ، سرپرست سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری و هم چنین سرپرست معاونت باز آفرینی فضاهای شهری سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری منصوب کرد.
به گزارش کاشف اسرار،بنا به احکام جداگانه ” سید محمد احمدی ” ، ” متین عاشوری ” از کارکنان جوان ،سوابقی از جمله : مدیریت منطقه چهار شهرداری ، مدیر دفتر سرمایه گذاری شهرداری رشت و مدیریت نوسازی و تحول اداری شهرداری مرکز دارد.
خاطره محجوب متقی ” هم به سمت سرپرست معاونت باز آفرینی فضاهای شهری سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری منصوب شده و دارای سابقه ریاست هیات مدیره شرکت نیک سازان سرزمین سبز ” از 26 اسفند ماه 1392 تاکنون است.
شهردار رشت در حکم انتصاب خود برای این دو مدیر جدید شهرداری اظهار امیدواری کرده است که با اتکال به خداوند منان و با بهره گیری از منویات مقام معظم رهبری و رعایت صرفه و صلاح شهرداری و همچنین بهره مندی از کلیه ظرفیت های موجود در پیشبرد اهداف و ماموریت های سازمانی در راستای شرح وظایف مصوب، موفق و پیروز باشند.

پایان پیام