اختصاصی / نامه خلیل اخوان اصغری به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان : تزریق واکسن کرونا به خبرنگاران استانی در اولویت قرار بدهید
کاشف اسرار-یکی از فعالین رسانه گیلانی ،مدیر عامل موسسه غیر تجاری شفاف خبر دیلم ” و مدیر مسئول پایگاه خبری کاشف اسرار” با صدور نامه ای در پانزدهم اردیبهشت ماه جاری خطاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، خواستار در اولویت قرار گرفتن تزریق واکسن کرونا به خبرنگاران استانی شد.
به گزارش کاشف اسرار ، متن کامل نامه ” خلیل اخوان اصغری ” خطاب به ” ارسلان سالاری درود خانی ” که چهارشنبه هفته جاری با حضور در دفتر ریاست و به وسیله ” مدیر روابط عمومی این دستگاه اجرایی ” تسلیم شد ، به شرح ذیل است:
جناب آقای ارسلان سالاری درود خانی
رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی گیلان
سلام علیکم
همان طور که مستحضرید این جانب خلیل اخوان اصغری و یکی از فعالین رسانه گیلانی ،مدیر عامل موسسه غیر تجاری شفاف خبر دیلم ” و مدیر مسئول پایگاه خبری کاشف اسرار” تاکنون چندین درخواست از ” جناب آقای ” دکتر نوبخت حقیقی ” به عنوان معاون گران مایه رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور” برای اصحاب پرنلاش حوزه رسانه های دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از جمله : اختصاص بنزین دولتی، سفر به مشهد و عیدی معادل کارکنان دولت ” داشته ام که مورد توجه ویژه و لطف عضو محترم هیات دولت قرار گرفت و دستور موافقت صادر کردند . علی ایحال علی رغم این که در سایر استان ها اعلام گردیده است : “خبرنگاران محترم در اولویت سوم مشاغل پرخطر برای تزریق واکسن کرونا قرار دارند “،اما با توجه به این که این قشر فرهیخته در صف مقدم همه جبهه ها کنار مسئولین می کوشند و آماج خطر ابتلا به این ویروس قرار دارند و امکان دارد اطرافیان خود را ابتلا کنند ، خواهشمند است دستور فرمائید واکسن کرونا در سریع ترین وقت ممکن به ” خبرنگاران استانی “تزریق بشود.پیشاپیش از جنابعالی که دغدغه حفظ سلامت این قشر از جامعه در زادگاه خودتان” گیلان زمین ” می باشید که از زمان شیوع کرونا ،همگام با شما و دستگاه اجرایی تحت مدیریت تان بودند، به طور یقین با این درخواست توجه ویژه و اجابت خواهید کرد، سپاس گزارم. ارائه تصویری از اوامر صادره ،مزید امتنان است.
خلیل اخوان اصغری
مدیر عامل موسسه غیر تجاری شفاف خبر دیلم و مدیر مسئول پایگاه خبری

پایان پیام