❌ناظر گمرکات گیلان تکذیب کرد : فرد بازداشت شده مدیر ارشد گمرک نیست / پلیس اقتصادی در انتشار خبر ، شتاب زده عمل کرد
کاشف اسرار-ناظر گمرکات گیلان و مدیرکل گمرک انزلی با انتقاد از نحوه اطلاع رسانی شتاب زده پلیس اقتصادی گقت: متاسفانه نحوه خبررسانی پلیس امنیت اقتصای صحیح نبوده و اطلاعات نادرستی به رسانه ها داده شده است.
به گزارش کاشف اسرار به نقل از روابط عمومي گمركات استان گيلان، ابوالقاسم يوسفي نژاد ” با بیان این مطلب ، اظهار کرد : فردبازداشت شده ازمدیران ارشدگمرک نبوده و رئيس یکی از واحد های زیر مجموعه اداره کل گمرک انزلی بود.
❌وی اضافه کرد:متاسفانه اولین بار نیست که خبرگزاری پلیس گیلان به صورت شتاب زده اقدام به خبررسانی نادرست می کند و هر فرد متخلفی باید پاسخ گوی اعمال خود باشد و به طور یقین گمرک استان از تلاش های دستگاه قضايي برای ایجاد يك فضای سالم براي مدیران حمایت می کند.

پایان پیام