اختصاصی / شهردار خبر داد : بهره برداری ۳۳ پروژه عمرانی با بودجه عمرانی ۱۷ میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۱ / انتخاب لولمان به عنوان پایلوت برای ساماندهی پسماند و تفکیک زباله از مبدا
کاشف اسرار – شهردار لولمان از افتتاح و بهره برداری ۳۳ پروژه عمرانی با بودجه عمرانی ۱۷ میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: تلاش مجموعه شهرداری برای افزایش درآمد استفاده از درآمد های پایدار در شهر بوده است
به گزارش خبرنگار کاشف اسرار ، رحمان حسین نیا جوریابی” در نشست خبری ، اظهار کرد: لولمان در سال ۱۳۸۸ با تصویب هیات دولت با وسعت 2 هزار و 400 هکتار زمین، ۶ روستا و همچنین جمعیت ۸ هزار ۷۰۰ نفر به شهر تبدیل شد.
وی با اشاره به این که لولمان یکی از وسیع ترین شهر های استان گیلان با وسعت بهره برداری بالا است، افزود: یکی از اصلی ترین اهداف شهرداری این شهر، افزایش ظرفیت های امور فرهنگی و اجتماعی است.
این مسئول ، خاطر نشان کرد : در سال گذشته با افزایش ۳۰۰ درصدی بودجه این بخش توانستیم با برگزاری مراسمات اعیاد و ارتحال، فضایی امن و فرهنگی برای جوانان این شهر برپا کنیم.
از آسفالت معابر تا افتتاح پروژه ها
حسین نیا جوریابی ” درباره پروژه های عمرانی شهرداری لولمان ، اظهار کرد: در حوزه شهری، معمولا پروژه هایی با سرعت عمل بالا چشم گیر خواهند بود اما ما در شهرداری لولمان تمام تلاش خود را در راستای مطالعات و ساخت اصولی کرده ایم.
وی از افتتاح و بهره برداری ۳۳ پروژه عمرانی با بودجه عمرانی ۱۷ میلیارد تومانی در سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: تلاش مجموعه شهرداری لولمان برای افزایش درآمد استفاده از درآمد های پایدار در شهر بوده است.
شهردار لولمان ممیزی املاک را یکی از مهم ترین مواردی دانست که درآمد پایداری شهری را برای شهرداری به ارمغان خواهد آورد و گفت: کار ممیزی املاک با کمک یک شرکت بخش خصوصی و هم چنین اداره کل پست گیلان در حوزه سیماک در دستور کار قرار گرفته است و نباید به درآمد کمیسیون ماده 100 متکی بود.
حسین نیا جوریابی با اشاره به این که در سال ۱۴۰۱، برابر با ۱۶ هزار ۴۶۰ متر مربع در سطح شهر، آسفالت ریزی انجام شده، افزود: وعده ما به شهروندان چیزی حدود ۳۰ هزار مترمربع در سال ۱۴۰۲ خواهد بود.
وی درباره بهسازی معابر نیز گفت: در فاز اول حدود ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان و در فاز دوم حدود ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تامین اعتبار داشته ایم.
طرح احداث منطقه گردشگری در حاشیه سفیدرود
این مسئول در خصوص اهمیت ایجاد فضای گردشگری برای شهروندان اظهار کرد: اصلی ترین موضوع در یک شهر ایجاد فضای امن و شاد برای شهروندان است که در سال گذشته پارک شهید هادی زاده در فضای بسیار زیبا احداث شد.
حسین نیا جوریابی با بیان این که لولمان دارای ظرفیت بی نظیری در گیلان است ، درباره برنامه های پیش روی شهرداری گفت: یکی از آرزوهای ما در شهرداری تحقق احداث منطقه گردشگری جنگلی به وسعت ۳۳ هکتار در کنار رودخانه سفیدرود با همکاری شرکت آب منطقه ای استان با امکاناتی نظیر آب بندان، پیست اسب سواری، تفرجگاه و محل استراحت مسافران است که با حضور سرمایه گذار به شکل (b.y.t ) و اشتغال به کار 500 نفر ظرف دو سال قابل تحقق است.
وی با تاکید بر اینکه لولمان در کریدور اصلی شرق گیلان به غرب مازندران است و روزانه حدود 45 هزار دستگاه خودرو از این شهر عبور می کنند، یاد آور شد: شهرداری برای بهبود معضل ترافیک این شهر که دلیل اصلی عرض کم خیابان و حل آن نیازمند عقب نشینی املاک و رعایت حرایم می باشد و با بررسی روشنایی معابر، سرعت کاه و بررسی زیبا و منظر جاده ای اقداماتی برای به حداقل رساندن ضریب ترافیکی انجام داده است.
شهردار لولمان با اشاره به بافت روستایی این شهر ، تصریح کرد: در حال حاضر با توجه به بافت روستایی لولمان به دلیل عدم همکاری و حضور به موقع ادرات آب، برق، گاز مردم فهیم این شهر برای حل مشکل خود به شهرداری مراجعه می کنند.
حسین نیا جوریابی در خصوص طرح جمع آوری آب های سطحی و پاک سازی رودخانه ها گفت: لولمان با رودهای میرزا جوب، تاشاجوب و آرام جوب در بحث نگه داری برای تبدیل نشدن به زرجوبی دیگر بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: در بحث مطالعه و بررسی جمع آوری آب های سطحی و نگه داری مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان و همچنین در ادامه در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای اقدامات در حوزه شهری، مبلغ ۳ میلیارد تومان هزینه شده است.
شهردار لولمان یکی از معضلات این شهر را بحث پسماند دانست و ادامه داد: لولمان در حوزه پسماند و بحث تفکیک از مبدا زباله ها بسیار جای کار دارد. در چندین جلسه پی در پی با حضور بزرگان شهر و ریاست آموزش و پرورش این شهر، توانستیم با اقدامات مفید در این زمینه و تفکیک زباله از مبدا، میزان تولید ۸ تن زباله در روز را به ۶ تن برسانیم که دستاورد خوبی است.
حسین نیا جوریابی بیان کرد: با توجه به بررسی های استانداری گیلان و فرمانداری شهرستان رشت، لولمان به عنوان پایلوت برای ساماندهی پسماند و تفکیک زباله از مبدا انتخاب شده است.
وی از در حال تهیه بودن طرح جامع شهر لولمان خبر داد و اضافه کرد : این طرح جامع باید هر چه سریعتر ابلاغ بشود تا ما از باب تخلفات ساختمانی و غیر مجاز که ساخته می شود تلاش می کنیم به حداقل برسانیم و هم یک فراغ بالی داشته باشیم و هم چنین در حوزه تخصیص اعتبارات که الحق و بالانصاف کنار ما بودند انتظار داریم این همراهی را بیشتر داشته باشند که بتوانیم فعالیت های عمرانی بهتری نسبت به گذشته داشته باشیم.
این مسئول درباره خرید تجهیزات لجستیکی برای شهرداری لولمان ، گفت : ما در حوزه شهری ظرفیت های بسیار مناسبی در تجهیزات مکانیکی داریم و یکی از وظایف اصلی اورهال کردن و نگهداری صحیح از این تجهیزات است و امیدواریم نیاز اصلی ما درخواست یک قطعه زمین که هم اکنون تجهیزات شهرداری در آت جا مسنتقر و برای آموزش و پرورش می باشد ،درخواست تسریع داریم تا این زمین به ما بدهند تا خریداری بکنیم
حسین نیا جوریابی ” ، متذکر شد : با خریداری این زمین خواهیم توانست یک ساختمان و ایستگاه آتش نشانی مناسب برای شهر بسازیم ضمن این که در حوزه آتش نشانی حرف برای گفتن داریم و تیم اطفای حریق این شهر یکی از قوی ترین تیم های آتش نشانی منطقه است .
وی اضافه کرد : شهرداری لولمان در حوزه اطفای حریق روستاهای همجوار خودش را هم پوشش می دهد علی رغم این که وظیفه داتی این نهاد نیست و در صورت بروز حادثه مسئولیت آن بر عهده دیگران است لکن آماده خدمت رسانی به روستاها و شهرهای نزدیک به خود در کمترین بازه زمانی هستیم .
شهردار لولمان بودجه این نهاد عمومی غیر دولتی در سال گذشته را 14.5 میلیارد تومان عنوان و اذعان کرد : این رقم با توجه به نوسانات حوزه عمرانی و اجرایی قیمتی ، زیاد نبود الحمدالله علی رغم وجود این مسائل و مشقات توانستیم بودجه را محقق بکنیم و حتی 7 میلیارد تومان فراتر از آن هم رفتیم
حسین نیا جوریابی ” با اعلام تنظیم بودجه سال جاری شهرداری لولمان با رقم 24 میلیارد تومان و افزایش حدود 75 درصدی بسته شده است ، ، ابراز کرد : الحمئدالله در جایگاهی هستیم بخش قابل توجهی از بودجه امسال محقق شده است.
وی از ندارک دیدن راه اندازی بازارچه دایمی لولمان در سوله یک شرکت تعاونی برای سامان دهی بازارچه سنتی که دست فروشان بومی و هم چنین شهرها و روستاهای اطراف هستند با مشارکت مردم و هزینه بسیار قلیل خبر داد و متذکر شد : در حال مذاکره برای تعیین اجاره بهاء سوله هستیم
.این مسئول با اذعان به عدم فعالیت مستمر پایگاه اطلاع رسانی شهرداری لولمان طی سنوات گذشته ، قول داد اولین خبر در پرتال جدید که اخیرا راه اندازی شده مختص نشست خبری امروز باشد .
حسین نیا جوریابی ” داشتن پایگاه اطلاع رسانی را دغدغه مندی مهم دانست و پرتال اطلاع رسانی با شاکله های اصولی و فنی دانست که توسط روابط عمومی این نهاد راه اندازی و ظرف دو یا سه روز آینده به بهره برداری کامل می رسد.

پایان پیام