مدیر کل راهداری گیلان : رتبه چهارم کشور استان از نظر میزان تردد در نیمه نخست سال
کاشف اسرار – مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان، از ورود ۱۱ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۹۳۵ خودرو به استان در نیمه نخست سال جاری خبر داد و گفت: فقط طی چهار روز گذشته شاهد ورود بالغ بر ۲۷۸ هزار خودرو به گیلان بودیم.
غلام علی نیک فهم خوب روان ” در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت تردد در محورهای استان گیلان، اظهار کرد: از ۲۸ لغایت ۳۱ شهریورماه شاهد ورود ۲۷۸ هزار و ۸۷ دستگاه وسیله نقلیه به استان بودیم که نسبت به مدت مشابه هفته گذشته کاهش ۳۶ درصدی داشته است.
وی همچنین از خروج ۲۸۸ هزار خودرو از گیلان طی چهار روز گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: در خروجیها نیز شاهد کاهش ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه هفته گذشته هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای گیلان گفت: از اول لغایت ۳۱ شهریورماه دو میلیون و ۳۴۰ هزار و ۶۹۰ خودرو وارد گیلان و دو میلیون و ۵۰۷ هزار و ۵۰۶ خودرو از گیلان خارج شده است.
نیک فهم خوب روان ” از ورود ۱۱ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۹۳۵ خودرو به گیلان در نیمه نخست سال جاری خبر داد و بیان کرد: نسبت به مدت مشابه سال قبل شاهد یک درصد کاهش در ورودی ها هستیم.
وی در ادامه از خروج ۱۱ میلیون و ۹۳۹ هزار و ۵۹۱ خودرو از گیلان در شش ماهه ابتدای امسال خبر داد و یادآور شد: در خروجیها با سه درصد افزایش مواجه شدیم ، ضمن این که استان گیلان در نیمه نخست سال جاری از نظر میزان تردد در محورها، رتبه چهارم کشور را دارد.
