کاشف اسرار – استاندار گیلان با بیان اینکه گردشگری، اقتصاد دریا محور و کشاورزی سه محور مهم اقتصادی استان در آمایش سرزمینی مشخص شده برای این خطه هستند، تاکید کرد : توسعه گردشگری راهبرد اصلی گیلان است ولی آن طور که باید از این مزیت‌ها نتوانستیم نهایت بهره را ببریم

به گزارش خبرنگار کاشف اسرار از لنگرود ، هادی حق‌شناس شامگاه چهارشنبه  در نشست بررسی مسائل و مشکلات فعالین و سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری که با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی  در چمخاله برگزار شد، اظهار کرد : گیلان دروازه آبادانی ایران است.

وی اعتقاد دارد :  گیلان به دلیل ویژگی ژئوپلیتیکی، ترانزیتی در عرصه ریلی، هوایی، دریایی و زمینی و همچنین به دلیل وجود بنادر بسیار زیاد دارای ظرفیت خوبی در توسعه اقتصاد کشور است، زیرا اگر استان آباد شود بدون‌شک ثمره‌اش به کشور نیز خواهد رسید.

این مقام گیلان را یکی از استان‌های پیش‌رو در عرصه گردشگری دانست و  خاطر نشان کرد : هر ساله مسافرین بسیاری به دلیل وجود جاذبه‌های بسیار زیاد گردشگری، تاریخی، طبیعی و فرهنگی به این استان سفر می‌کنند که این امن نشان دهنده ظرفیت بالقوه گیلان در عرصه گردشگری است.

حق شناس با ابراز خرسندی از سفر وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به این استان ابراز امیدواری کرد: سفر ” سید رضا صالحی امیری ” باعث خیر و برکت برای گیلان شود  ، زیرا در صورت توسعه زیرساخت‌های گردشگری در این استان اقتصاد و اشتغال در بین مردم متحول خواهد شد.

وی با بیان اینکه در آمایش سرزمینی گیلان به سه حوزه، ویژه توجه شده است،  متذکر شد : گردشگری، اقتصاد دریا محور و کشاورزی سه محور مهم اقتصادی استان در آمایش سرزمینی مشخص شده برای گیلان هستند که باید به آن توجه ویژه شود.

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر حاصل خیز بودن اراضی موجود در گیلان افزود: در ۳۱ استان کشور تنها چهار استان در کشور هر چهار مرز هوایی، زمینی و دریایی را دارند و در میان این چهار استان تنها گیلان است که تمامی سرزمینش حاصلخیز می‌باشد.

حق شناس با اشاره به عدم استفاده از مزیت‌های نسبی این استان در حوزه‌های مختلف اذعان کرد: در گیلان میراث بشری به‌مانند ماسوله و میراث طبیعی به‌مانند جنگل‌های هیرکانی وجود داشته و از هر نطفه استان کوه‌ها نمایان است ولی آن طور که باید از این مزیت‌ها نتوانستیم نهایت بهره را ببریم

وی‌ با اشاره به وجود ویژگی های بسیار خوب فرودگاه بین‌المللی سردار جنگل رشت برای انجام پروازهای بین‌المللی گفت: فرودگاه سردار جنگل رشت به دلیل موقعیت جغرافیایی یکی از بهترین فرودگاه‌ها در کشور به لحاظ میزان مصرف سوخت هواپیماها در هنگام نشستن و برخواستن است زیرا ۲۸ متر پایین‌تر از سطح دریا قرار دارد.

این مقام از رایزنی با خطوط هوایی کشور عراق برای انجام پرواز از نجف و بغداد به مقصد رشت و بالعکس خبر داد و بیان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته از هفته دوم فروردین ماه حداقل هفته‌ای ۸ پرواز از بغداد به رشت خواهیم داشت.

حق‌شناس ادامه داد: با رایزنی‌های صورت‌گرفته با سازمان هوایی کشور، ضمن فراهم آوردن زمینه مسافرت راحت برای زائرین گیلانی عتبات، گردشگران عراقی را به مناطق مذهبی و سیاحتی استان و کشور منتقل خواهند کرد.

وی‌ با تاکید بر لزوم توجه به افتتاح مارینا و ساخت شناورهای دریایی در منطقه آزاد انزلی و دیگر بنادر استان افزود: با تامین زیر ساخت‌ها و ایجاد اسکله های تفریحی، مارینا ها و سرمایه گذاری های مناسب در زمینه گردشگری دریایی به ویژه از طریق تبادل گردشگر با کشورهای حاشیه دریای خزر می توان اقدام موثری در زمینه گسترش گردشگری دریایی، در دریای خزر انجام داد.

استاندار گیلان با بیان اینکه ساخت و ساز غیر مجاز در گیلان انجام نمی‌شود، تصریح کرد: گیلان دارای اراضی کشاورزی بکر است که هرکدام به توسعه اقتصاد کشاورزی استان کمک می‌کنند،

به گفته وی ، از این از این رو با ساخت ویلاهای غیر مجاز و تغییر کاربری کشاورزی در استان مقابله شده است به طوری که کمترین میزان دهکده ساحلی و مسکونی در گیلان وجود دارد.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :