کاشف اسرار – فرماندار رضوانشهر در آیین جشن عاطفه‌ه ؛ گفت : ترویج فرهنگ انفاق و نوع‌دوستی  سرمایه‌ای ماندگار برای جامعه است.

به گزارش کاشف اسرار » به نقل از روابط عمومی فرمانداری رضوانشهر، ایرج شاهی » صبح امروز  باحضور در آیین جشن عاطفه ها ، ضمن قدردانی از تلاش‌های کمیته امداد، آموزش و پرورش و خیرین نیک‌اندیش، جشن عاطفه‌ها را جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و کمک به همنوعان و دستگیری از نیازمندان دانست .

وی اظهار داشت: در شرایطی که جامعه بیش از هر زمان دیگری نیازمند همبستگی و همیاری است، برگزاری این آئین با هدف یاری‌رسانی به قشر محروم و نیازمند ، به‌ ویژه دانش‌آموزان، نه‌تنها رفع یک نیاز مادی، بلکه سرمایه‌گذاری در مسیر آینده و اعتلای کشور است.

این‌مسوول  یکی از رسالت‌های اصلی مسئولان و نهادهای مردمی را ، بسترسازی مناسب برای شکوفایی استعدادهای نسل آینده عنوان کرد و گفت : هیچ دانش‌آموزی نباید به دلیل مشکلات اقتصادی از مسیر علم و دانش باز بماند که در این مسیر، حضور خیرین، نهادهای انقلابی همچون کمیته امداد و همراهی مردم شریف، نقطه اتکای بزرگی برای تحقق این آرمان است.

شاهی »  با تأکید بر ضرورت توجه به فرهنگ انفاق و احسان در جامعه اظهار داشت: بی‌تردید استمرار چنین برنامه‌هایی موجب گسترش فرهنگ نیکوکاری و تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری اجتماعی در جامعه خواهد شد که باید این ارزش‌ها به‌عنوان سرمایه‌ای ماندگار به نسل‌های آینده منتقل شود.

گفتنی است جشن عاطفه ها هرساله به همت کمیته امداد امام خمینی(ره) با هدف دریافت کمک های مردمی و اختصاص این کمک ها به دانش آموزان نیازمند در آستانه سال تحصیلی جدید برگزار می شود.

 

 

 

اشتراک این خبر در :