کاشف اسرار – در مسابقات رنکینگ اسنوکر “یادواره جام خلیج همیشه فارس” که در باشگاه مهرشاد شهرستان رشت برگزار شد، حامد ذره دوست از تیم شار رشت به مقام قهرمانی دست یافت.

این رقابتها با حضور ۱۴ بازیکن از ۶ شهرستان استان گیلان شامل رشت، صومعه‌سرا، لاهیجان، انزلی، فومن و تالش به مدت چهار روز برگزار شد.

در پایان این دوره از مسابقات، عرفان معصوم‌بابایی از شار رشت به عنوان نایب‌قهرمانی رسید و امیر اسلام‌دوست و مرتضی پورمهدی، هر دو از شار رشت، مقام سوم را به صورت مشترک کسب کردند. کاپ اخلاق این رقابتها نیز به ارسلان باقری تعلق گرفت.

مسئولیت برگزاری این مسابقات بر عهده مهرشاد داداری و به سرداوری آقای نیما غلامی انجام شد. هومن عبا سپور، حمید بلوری، یاسر حق‌شناس و امین مهدی‌زاده دیگر داوران این رویداد ورزشی بودند.

به مقام‌های برتر این مسابقات جوایز نقدی اهدا شد که سهم قهرمان ۶۰ میلیون ریال، نایب‌قهرمان ۳۲ میلیون ریال و هر یک از دو بازیکن مقام سوم ۲۰ میلیون ریال بود.


پایان پیام

اشتراک این خبر در :