کاشف اسرار – نماینده مردم رشت و خمام و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از تعلل در تعیین رییس برای پارک علم و فناوری استان گیلان، انتصاب سرپرست این پارک برای مدت بیش از ۶ ماه را عملی «خلاف قانون» دانست

محمد رضا احمدی سنگر در گفت‌وگو با خبرنگاران پایگاه های خبری کاشف اسرار و زرجوب نیوز « با اشاره به انتصاب «امیر ملک‌پور» در ۲۹ مهرماه سال گذشته از سوی وزیر علوم به عنوان سرپرست پارک علم و فناوری گیلان، عملکرد ۱۴ ماهه این پارک را ضعیف ارزیابی کرد و اظهار داشت : «پارک علم و فناوری گیلان طی این مدت آن گونه که باید ارتقا پیدا کند، نکرده است.»

وی با بیان اینکه حدود دو هفته قبل با وزیر علوم در این زمینه گفت‌وگو کرده است ، تصریح کرد: «قرار شد هر چه سریع‌تر بحث تعیین تکلیف مدیریت پارک صورت پذیرد و این موضوع پیگیری می‌شود تا محقق گردد.»

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از «وضعیت بسیار ضعیف شرکت‌های دانش‌بنیان این استان در مقایسه با سایر استان‌ها» و رشد کمِ تعداد این شرکت‌ها در ۱۴ ماه گذشته، تأکید کرد: «درصددیم این مشکل به طریقی حل شود.»

احمدی سنگر در پاسخ به سوال درباره تداوم مدیریت سرپرست فعلی یا انتخاب فردی جدید، با بیان اینکه «برای من فرقی نمی‌کند چه کسی عهده‌دار ریاست شود»، اظهار داشت: «هر شخصی که دارای شایستگی لازم باشد و بتواند وضعیت فعلی پارک و شرکت‌های دانش‌بنیان استان را ارتقا دهد، قطعاً مورد حمایت اینجانب قرار خواهد گرفت.»

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، تصریح کرد: «ناگزیریم به سمت توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان حرکت کنیم.»

این مقام تصدی بیش از ۶ ماهه سرپرست فعلی را تخلف آشکار دانست و گفت: «تخلف شده و این موضوع را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهم کرد

 

پایان پیام


 

اشتراک این خبر در :