کاشف اسرار – جلسه شورای راهبری ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان با حضور فرزاد توکلی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، محمدمهدی مظفری، فرماندار شهرستان املش، مدیران دستگاه‌های تابعه اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، نمایندگان اپراتورها و مسئولان شهرستان، روز شنبه ۳۱ مردادماه در محل فرمانداری شهرستان املش برگزار شد.

به گزارش  کاشف اسرار ” به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل ،  فرماندار شهرستان املش، در این نشست بر ضرورت بررسی وضعیت ارتباطی روستاهای دارای مشکل و شناسایی نقاط ضعف شبکه در شهرستان تأکید کرد و خواستار تسریع در اجرای پروژه‌های ارتباطی و رفع مشکلات موجود در این حوزه شد.

محمدمهدی مظفری ، افزود: در شهرستان املش ۹ روستا در قالب طرح خدمات عمومی اجباری (USO) به شبکه ملی اطلاعات متصل شده‌اند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ادامه داد: برای توسعه پوشش ارتباطی شهرستان، ۶ روستای گشکور، بالاهلوسرا، سفیدداربن، سور شفیع‌لات، شیشارستان و پیلجه بر اساس مصوبات سفر وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به استان، در برنامه بررسی و ابلاغ به اپراتورها برای اتصال به شبکه ملی اطلاعات قرار گرفته‌اند. همچنین دو روستای شلیشه و خرشتم به‌عنوان اولویت نخست استان برای پیگیری اجرای پروژه، به وزارت ارتباطات و اپراتورها معرفی شده‌اند.

فرزاد توکلی با تأکید بر ضرورت شناسایی دقیق مشکلات ارتباطی روستاهای شهرستان گفت: این اداره‌کل آمادگی دارد با همکاری فرمانداری، بخشداری‌ها و دهیاران، وضعیت ارتباطی سایر روستاهای دارای مشکل را به‌صورت میدانی بررسی و فهرست اولویت‌های جدید را برای پیگیری و رفع مشکلات تدوین کند.

وی همچنین اتصال منازل و کسب‌وکارها به شبکه فیبر نوری (FTTH) را از دیگر طرح‌های راهبردی وزارت ارتباطات عنوان کرد و گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه، باید امکان اتصال ۸۰ درصد خانوارهای شهری و کسب‌وکارها به شبکه فیبر نوری فراهم شود.

این مسوول با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه فیبر نوری در شهرهای املش و رانکوه اظهار کرد: دولت برای توسعه شبکه در مناطق کم‌برخوردار و ایجاد انگیزه برای اپراتورها، مشوق‌هایی در نظر گرفته است و رقابت میان اپراتورها می‌تواند به ارتقای کیفیت خدمات و افزایش حق انتخاب مردم منجر شود.

توکلی خواستار ارائه برنامه زمان‌بندی و تعهد مشخص از سوی اپراتورها برای تکمیل پروژه‌های عقب‌مانده شد و افزود: این موضوع باید به‌عنوان مصوبه جلسه پیگیری شود تا موانع اجرایی و راهکارهای رفع آن به‌صورت شفاف مشخص شود.

او پروژه «جی‌نف» و استانداردسازی نشانی مبتنی بر مکان را از دیگر طرح‌های مهم وزارت ارتباطات دانست و بر ضرورت تسریع در تکمیل شاخص‌های این طرح در شهرهای املش و رانکوه تأکید کرد و گفت: اطلاعات مکانی دقیق، علاوه بر توسعه دولت الکترونیک، در سرشماری پیش‌رو و همچنین برنامه‌ریزی و تخصیص صحیح منابع و ظرفیت‌های استان نقش اساسی خواهد داشت.

تقی رنجی، معاون شرکت مخابرات استان گیلان نیز با تشریح وضعیت ارتباطی شهرستان املش از اجرای اقدامات مختلف برای توسعه و پایداری شبکه خبر داد و گفت: بیش از ۶.۸ کیلومتر مسیر پروتکشن ارتباطی در مسیر املش–رانکوه اجرا شده و با جایگزینی سوئیچ قدیمی شهر املش، سوئیچ جدید نیز تا پایان شهریورماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

در ادامه این نشست، بر لزوم صدور مجوزهای شرکت فناپ توسط شهرداری و آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری در شهرهای املش و رانکوه تأکید شد و مقرر شد موضوع با جدیت پیگیری شود.

همچنین مقرر شد وضعیت نقاط کور و دارای ضعف پوشش ارتباطی در محورهای جاده‌ای شهرستان توسط فرمانداری بررسی و گزارش آن برای پیگیری و رفع مشکلات به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه شود.

تسریع در اجرای پروژه «جی‌نف» در شهرهای املش و رانکوه، بررسی وضعیت باجه‌های پست‌بانک شهرستان و ارائه گزارش از وضعیت خدمات بانکی و همچنین پیگیری تعهدات دستگاه‌ها و اپراتورهای ارتباطی، از دیگر محورهای مطرح‌شده در این نشست بود.

در پایان، بر همکاری و هماهنگی میان فرمانداری، اداره‌ کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، دستگاه‌های تابعه، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و اپراتورهای ارتباطی برای تسریع در اجرای پروژه‌های زیرساختی و رفع مشکلات ارتباطی شهرستان املش تأکید شد.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :