کاشف اسرار-رئیس سازمان فرهنگی ،اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت از برگزار مسابقه عکاسی “دانه های یاقوت”، به مناسبت فرا رسیدن شب یلدا برای نشان دادن روشهای مختلف سفره آرایی شب یلدا خبر داد.

به گزارش کاشف اسرار؛علیرضا حسنی لفمجانی امروز با اعلام این خبر،اظهار کرد: علاقه مندان می توانند آثار خود را به نشانی: @Danehayeyaghutارسال کنند.

به گفته وی،به بهترین آثار رسیده جوایزی به رسم یاد بود اهدا می شود. دو نفر با نظر کارشناسان و سه نفر از نگاه مردم. مهلت ارسال آثار هم تا روز هفتم دی ماه امسال اعلام شده است.

 این مسئول به یکی دیگر از برنامه های یلدایی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت با عنوان چله مهربانی اشاره کرد و گفت: این سازمان شب یلدا را با کودکان جشن می گیرد.

حسنی لفمجانی،ابراز کرد:به مناسبت فرا رسیدن طولانی ترین شب سال ” شب یلدا” سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت برای خلق شبی به یادماندنی در کنار کودکان خواهد بود و با برنامه ی مفرح و شاد و اجرای برنامه های متنوع پذیرای آنان با حضور مسئولین خواهد بود

وی ادامه داد:در این برنامه کودکان کار ، کودکان بدسرپرست و کودکان خانواده های بی سرپرست شرکت خواهند کرد و در اجرای این برنامه همچنین بسیاری از سازمانهای مردم نهاد همکاری و مشارکت خواهند کرد.منبع:روابط عمومی سازمان

پایان پیام

اشتراک این خبر در :