کاشف اسرار-مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان گیلان از اجرای طرح “انسجام” در دو مقطع متوسطه اول و دوم از آغاز مهرماه و هم زمان با سال تحصیلی جدید در مدارس استان  خبر داد.

به گزارش کاشف اسرار،یاسر نقوی امروز با اعلام این خبر،اظهار کرد: در اجرای طرح انسجام،دانش آموزان بر اساس معیارهای مورد نظر در قالب گروه‌های متعدد و در راستای فعالیت‌های گروهی و انسجام تشکیلاتی با یک دیگر هم کاری و همدلی و هم کاری گروهی را بین دانش آموزان تقویت می‌کند.

وی هدف از برگزاری این طرح را رشد و تقویت روحیه کار تشکیلاتی و گروهی در بین دانش آموزان، ایجاد ساختار شبکه دانش آموزی، ارتقاء توان فعالیت موثر تشکیلاتی و هویت بخشی به نوجوانان عنوان کرد و افزود: اجرای طرح انسجام احساس مسئولیت پذیری و مدیریت فعالیت‌های جمعی را در بین دانش آموزان افزایش می‌دهد.

این مسئول،متذکر شد:در قالب طرح انسجام دانش آموزان با تشکیل گروه‌های مختلف مراسمات و مناسبت‌های نظیر مبلغین نماز، همکلاسی آسمانی، لشکر فرشتگان، قرآن و عترت، نشریه نویسی و تابلو اعلانات، تئاتر، سرود، ورزش، فعالیت‌های علمی، درسی، مطالعه و کتابخوانی را در مدارس سازمان دهی می‌کنند.

تقوی با بیان اینکه انجمن اسلامی دانش آموزی استان گیلان در 29 شهریور ماه در قالب طرح پیشواز مهر با حضور در مدارس گیلان محیط مدارس را به‌منظور فضاسازی مدارس ایام پیش رو مهیا می‌کنند افزود: با آغاز سال تحصیلی جدید انجمن اسلامی دانش آموزی طرح‌های متنوعی را در مدارس اجرا می‌کند.

وی از برگزاری طرح جنبش ابتکارات مدرسه ای تحت عنوان “جام انسجام” به‌منظور ارائه خلاقیت و ابتکارات اعضای انجمن اسلامی همزمان با اجرای طرح انسجام در مدارس استان گیلان خبر داد و ابراز کرد: این طرح در راستای معرفی، تبلیغ،  عضوگیری و سازماندهی انجمن‌های اسلامی مدارس اجرا می‌شود.

پایان پیام

اشتراک این خبر در :